دوست عزیز من هم سامسونگ دارم هم الجی.2 سال پیش واسه پدرم 48j5000 سامسونگ خریدم 1850000 تومن.خودم پارسال 49 اینچ سامسونگ خریدم 1950000 مدل 49lj594v که ر و دیجیتال داره و هوشمنده.اصلا کیفیت تصویر الجی یه چیز دیگست.چون کاملا دارم تفاوتشون رو میبینم.رنگها در الجی خیلی طبیعی و زنده تر هستن درحالیکه در سامسونگ خونه پدرم رنگها مصنوعی و زشت نشون داده میشن درحالیکه هر دو قیمت یکسانی دارن.تنظیمات تصویرشون هم روی حالت vivid یا درخشان قرار داره.ولی رنگ پوست صورت رو توی سامسونگ مصنوعی نشون میده درحالیکه تصویر الجی انصافا طبیعی و زیباست. درباره دار بودن هم اکثر مدلهای الجی دارای رسیور هستن.اون مدلهایی که آخرشون حرف v نوشته میشه یعنی دارن.البته رسیور تلویزیون با رسیورهای معمولی متفاوته. مثلا شما نمیتونی بش کد بدی.منوهای تنظیماتش هم خیلی متفاوته.یا اینکه نمیتونی کانال رو حذف کنی و فقط میشه قفلش کرد.ولی در کل از خریدم راضی هستم.حالا اگر خواستی بخری یه مدل خیلی خوب مثل uj651v رو بخر که حرف نداره.هم تصویرش عالیه هم طراحی ظاهر و بدنه خیلی زیبا و کنترل جادویی هم داره.واسه خرید هم سایتهای معتبر هم توی بانه هم دیلم و گناوه پیدا میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ΛmłЯФ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks