سلام ... بدون هیچ مقدمه ای ..
لینک این مدل در سایت سازگار ارقام : http://www.sazgar.com/fa/product/not...productid=1163
البته این مدلی که من دارم رنگ مشکی این مدل هست و Bloutooth 3.0 هم داره .
یه سری عکس از این دستگاه :
Acer Aspire 5742G-374G50MnKK
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 64Bit روش نصبه به همراه نصب آخرین ورژن درایورها و Bios و یه سری نرم افزارهای جانبی که تقریبا اونا هم اکثرا Update هستن .
حدودا 6 ماه پیش خریداری شده و 7 ماه هم از گارانتی ( گارانتی سازگار ارقام ) باقی مونده. کاملا تمیز هست و هیچ خط و خشی در ظاهر بیرونی و روی LCD دستگاه وجود نداره .. تمامی محتویات جعبه شامل CD و User Manual و شارژر و ... صحیح و سالم هستن ...
شاید باورتون نشه ولی سر جمع این مدل شاید 48 ساعت هم روشن نبوده ... باتری هم تقریبا استفاده نشده !! در بدترین حالت گمان نمی کنم 6 بار شارژ شده باشه .. صحت گفته های من رو درصد Wear Level باتری دستگاه تایید می کنه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علت فروش : دنبال یک دستگاه به مراتب سبک تر از این مدل هستم ... شاید هم برم سراغ Tablet ها ... مطمئن باشید دارید یک دستگاه نو خریداری می کنید ... اگر از نزدیک ببینیدش تعجب خواهید کرد !
قیمت مقطوع با قبول هزینه ارسال دستگاه به هر نقطه از کشور : 635 هزار تومان
لازم به ذکر است این مدل در حال حاضر در بازار به شدت کمیاب و با قیمت های مختلف از 750 تا 800 هزار تومان ( بسته به تهران بودن و شهرستان بودن و ..... ) فروش میره . قیمتی که دادم حدودا 150 هزار تومان زیر قیمت بازاره ...
قیمت رو حقیقتا خوب گفتم ... خواهشن چونه نزنید ! : دی

Bookmarks