badboys_shiraz (19-09-12)
ای جان بچه شیراز پیدا شد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عزیز جان هم شهری محصوب می شیم می دونستینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboys_shiraz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابل شمارو نداره عزیز جان
اگه 3570 داشته باشی مطمعن باش راضیت می کنم چون من دمبالشم.
اما در مورد بورد نمی تونم کاری انجام بدم چون به دردم نمی خوره
شما مشتری باش من مشتری هستم داداش
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
درود همشهری خودم
کاری داشتی در خدمتیما
راستشو بخوای من 3450 دارم اکبندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اگه به کارت میاد تا برم جیبمو زیرو رو کنم ببینم میتونیم باقیشو جور کنم یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی psp نمیخوای برا باقیش بهت بدم؟
Jagvar (19-09-12)
|
فدای داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboys_shiraz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3450 هم خوبه ولی اگه 3570بود بهتر بود. باید یه 2 یا سه روز دیگه صبر کنید اگه کسی پیدا نشد خبرتون می دم.
والا به پول نقد نیاز دارم psp به کارم نمیاد.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
ممنون داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (19-09-12)
دوستانی که 3570 کار کرده دارن 410 خریدارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks