یه سوال ، این با پیچ به مادربورد نصب میشه یا پین معمولی داره (مثل فن خود اینتل)
حیف که تازه کولر گرفتم وگرنه اینو میگرفتم ...
کاربر شهرسختافزار
یه سوال ، این با پیچ به مادربورد نصب میشه یا پین معمولی داره (مثل فن خود اینتل)
حیف که تازه کولر گرفتم وگرنه اینو میگرفتم ...
آخرین ویرایش توسط reza_v9999 در تاریخ 04-01-09 انجام شده است
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_v9999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز با پیچ به مادربرد نصب نمیشه و مثل پینهای فشاری اینتل هستش و خیلی هم نصبش راحته و همچنین فنش با LED نور آبی کار میکنه که به زیبایی این کولر اضافه میکنه .
اما یه نکته رو مهم دونستم که بگم پینهای فشاری این کولر مثل اکثر پینهای غیر استاندارد فنهای اینتل نیست که مینبورد رو جمع کنه و واقعا در اندازه استانداردی هستش در این مورد خیالتون راحت باشه این کولر محصول یکی از غولهای کیس و پاور و کولر هستش دیگه نیاز به گفتن نداره خودتون باهاش آشنا هستید و در همه موارد خیالتون راحت باشه .
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط OVER STORM در تاریخ 04-01-09 انجام شده است
با کولر مستر ورتکس عوض ميکنی ؟ما بتفاوت سر بدم؟
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز اصلا قابل شما رو نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خداییش من قصد فروشش رو دارم ولی اگر این رو بخوای میتونم باهات به جورایی کنار بیام باور کنید مثل روز اولش صحیح و سالم و تمیزه من خودم قصد تهیه واتر کولینگ دارم که دارم این رو میفروشم وگر نه نگهش میداشتم .
موفق باشید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks