احسان شما هم هی پالس + بده!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا سری 6 اومده 4870 حالا تقریبا یک سرگرمی شده...
احسان شما هم هی پالس + بده!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا سری 6 اومده 4870 حالا تقریبا یک سرگرمی شده...
|
|
خواهش میکنم یکم مراعات بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه بسیار ساده است
ایشون این کارت را برای فروش گذاشتن و به قیمت 130 مشتری دارند اگر به درد شما بیشتر از این مبلغ میخوره اعلام بفرمائید در غیر اینصورت با زدن پستهای غیر مرتبط نظم تاپیک را بهم نزنید
3dsat (23-03-11), M A H R A D (23-03-11), Mahdi8063 (27-03-11), PUMAOC (24-03-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چـــــــــــــــــــــشــ ـــــــــــــم
دوستان عزیز ، با کارت بالاتر یا پایینتر هم تعویض میکنم ...
اگه موجود دارین لطفا شرایطتون رو اعلام کنید ( نوع کارت ، مدت کارکرد ، گارانتی ، قیمت و ...)
با سپاس :)
110 سر میگیرم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مگه کارت شما چند ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dsat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا کارت من رو 15 تومن قیمت میزنید؟؟؟
حداقل قیمت پایه من مشخصه ... فک نکنم نیازی به پرسش دوباره بودش ... یه جمع و تفریق ساده ریاضی هستش!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا بالا ، زمان کمی تا پایان مزایده باقیست ...
فروخته شد به جناب pc_hex مبارکشون باشه .
لطفا تایپیک بسته شود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (28-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks