سلام
الان مین و سی پی یو آکبندش 380 درمیاد
رم رو نمیدوتنم
کاربر شهرسختافزار
سلام
الان مین و سی پی یو آکبندش 380 درمیاد
رم رو نمیدوتنم
قيمت بالا است دوست عزيز ،اگر تک تک جداگانه ميفروشی قيمت درج کن
کاربر شهرسختافزار
قیمت بالاست ؟؟؟!!!! رو چه حسابی این حرف رو می زنید ؟؟؟!!!! قیمت آکبندشون حدود 480 تا 500 تومنه ..... ( مادربورد 200 تومن ..... سی پی یو 200 تومن و رمها هم اگر گیرتون بیاد زیر 80 تومن یافت می نشود !!!!! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب به نظرتون قیمتها بالاست ؟؟؟!!!!!
N@VID (25-12-08)
آی نفس کش چيه حالا !!! قيمتی که من از بازار دارم با اين قيمت شما متفاوته ،قيمت نو هم به احترام شما درج نميکنم،قصد رنجاندن شما را نداشتم
murizaki_2000 (25-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
لطف کن درج کن ببینیم ارزون تر از کیوان پخش که نمی تونی قیمت بدی 6600 رو میده 150برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p5q deluxe 195
رم ها رو هم نمی دونم ارزون تر از این قیمتا که نیست ضمننا این قیمت عمرن به کسی بده چون شما اگه بخوای تهیه کنید 4 تا دست باید بگرده ضمننا خریدار نیستید تاپیک رو منحرف نکنید
New Season
آقا مطمئنی؟؟؟؟ اگه این قیمت بده رفتم که شنبه یکی بگیرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه امروز تو بازار بالای 184 تومن بود!!!!!!!!!!
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز گفتم به ادم های معمولی نمی ده اینجا که اسم بردم خرده فروشی نداره وارد کننده تو ایران هست و خوب می شه گفت شرکت های که گارانتی می کنن از اینجا می گیرن شما می تونی از دست چندمش بگیری یعنی اینکه گشته باشه و خوب سوداشونو بخورن که همون قیمتی می شه که شما گیر اوردی البته با 4 تا 5 تومن ارزون تر :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_s82 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا کيوان شما رو نميدونم شايد منظور کولينگسيس باشه،اگر خريدار نبودم کامنت نميدادم ،شما هم وقتی خودت خريدار نيستی ميآی نقد ميکنی؟ قيمتی که من داشتم در مورد پردازنده بالاتر از قيمت 150 که شما فرمودين،بحث سر قيمت نو نيست بلکه مشخصه 1 قطعه اگر 1 ماه هم کار کنه چند درصد افت قيمت خواهد داشت، در مورد رم هم وارد کردن برای من کار خاصی نداره،احتياجی نيست دنبال کسی در بازار بگردم ،راستی موريزاکی جان من اگر جای تو بودم اين رم نميفروختم،اگر جداگانه فروختی قيمت رم درج کن ،ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز جان منظورم اون نیست منظورم پخش کیوان هست نه اقا کیوان :دی
من خریدارم شما بهتره یه سری به قوانین انجمن بزنید
ضمننا افرین که بلدین رم ها رو وارد کنید
و در اخر کسی که میاد اینجا تاپیک میزنه می خواد قطعشو به با لا ترین خریدار بفروشه اگه می خواست ارزون بده می رفت سراغ اینا که تو روزنامه اگهی میدن
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks