با توجه به رو به اتمام بودن گارانتیش 18 هستم. اگه تا 420 Over نکرده باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک عدد پاور 380 گرین ( Real ) به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود .
قیمت پایه 20.000 .
گارانتی هم داره تا 88/7/6 .
کاملا تمیز و سالم هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به رو به اتمام بودن گارانتیش 18 هستم. اگه تا 420 Over نکرده باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مگه پاورم اور میشه ؟ جل الخالق.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مگه سر گردنه است؟
نوش 20 تومان است.
کاربر شهرسختافزار
آقا شما تازه وارد سایت نشده اینطوری صحبت می کنی ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز مگه حرف بدي زدم؟
قيمت نوش شوخي بود ولي قيمت كاركردهاش هم خيلي بالاست در بهترين وضعيت بين 10 تا 15 تومن مي ارزه
کاربر شهرسختافزار
خب اینطوری شروع می کردین بهتر نبود... ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنظورش فشار کاری بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
S.T.A.R.S (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
منظوری نداشت شوخی بود .منظورش فشار کاری بود.
هزینه پست به عهده مشتری هست .
قیمت هم 17 هزار تومان .
فعلا تا شنبه نمیفروشمش اگر کسی هم بخوادش چون لازمش دارم ........
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
S.T.A.R.S (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
فروخته شد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks