با توجه به رو به اتمام بودن گارانتیش 18 هستم. اگه تا 420 Over نکرده باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک عدد پاور 380 گرین ( Real ) به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود .
قیمت پایه 20.000 .
گارانتی هم داره تا 88/7/6 .
کاملا تمیز و سالم هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با توجه به رو به اتمام بودن گارانتیش 18 هستم. اگه تا 420 Over نکرده باشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مگه پاورم اور میشه ؟ جل الخالق.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مگه سر گردنه است؟
نوش 20 تومان است.
کاربر شهرسختافزار
آقا شما تازه وارد سایت نشده اینطوری صحبت می کنی ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز مگه حرف بدي زدم؟
قيمت نوش شوخي بود ولي قيمت كاركردهاش هم خيلي بالاست در بهترين وضعيت بين 10 تا 15 تومن مي ارزه
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب اینطوری شروع می کردین بهتر نبود... ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنظورش فشار کاری بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.T.A.R.S برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
S.T.A.R.S (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
منظوری نداشت شوخی بود .منظورش فشار کاری بود.
هزینه پست به عهده مشتری هست .
قیمت هم 17 هزار تومان .
فعلا تا شنبه نمیفروشمش اگر کسی هم بخوادش چون لازمش دارم ........
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
S.T.A.R.S (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
فروخته شد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks