برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان بخدا من نميتونم به شهرستان ارسال کنم ،پ خ در اين مورد ندينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان بخدا من نميتونم به شهرستان ارسال کنم ،پ خ در اين مورد ندينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
کاربر شهرسختافزار
سلام
فقط کیس رو هم نمیتونین ارسال کنین؟
خير
در ضمن يک عدد مودم 56k هم اشانتيون!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cd-rom =asus 40x
cd/rw =suzuki
cpu=2.5 celeron socket 478
main=asus P4V8X-MX
ram=512 ddr400
power+case=tvm
vga+sound=on-board
hdd=40 IDE+120 sata
Modem=56k
monitor=lg 575 c 15inch
کيس هنوز موجوده ،معامله نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگر کیس خالی بدون مانیتور میفروشین من خریدار هستم و به صورت حضوری میام ازتون تحویل میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت و آدرس رو برام پ.خ بکنید
خير،جداگانه فروخته نميشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کیس رو sinaeslami میخره مانیتور رو چند میدی به من؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قرار بود جداگانه بفروشم کيس اوراق ميکردم ،هارد ها 20 ميفروختم ،مين و پردازنده 20 ،رايتر و رام 10 ،مانيتوري11 ،5 کيس و پاور،رم مودم هم 15 فروخته ميشد،شد چند تومن؟در نتيجه احيانا منتظر خريدن اين سيستم با قيمتی پايينتر از مجموع نباشيد،برای بار آخر کيس و مانيتور باهم به يک مصرف کننده فروخته ميشه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks