الان بالاخره تکلیف چی شد؟تا لحظه آخر که من مزایده رو دنبال کردم و پیشنهاد رو تا اینجا پیش بردم.
کاربر شهرسختافزار
الان بالاخره تکلیف چی شد؟تا لحظه آخر که من مزایده رو دنبال کردم و پیشنهاد رو تا اینجا پیش بردم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
همانطور که گفتم پیشنهاد های اینچنینی و دقیقه 90 حق کاربران دیگه را ضایع میکنه،دوستانی مثل arian7660 و amirhatamiii به شدت پیگیر مزایده بودند و تا آخرین لحظه شرکت کردند.
کاربر "arian7660" برنده مزایده هستند.
اگر دوستان دیگه اعتراضی ندارند،پایان مزایده را اعلام کنم؟
arian7660 (20-11-12)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از عدالتتون که حق بنده ضایع نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (20-11-12)
کاربر شهرسختافزار
اعتراض دارم
حق من ضایع
شده
همون اول میفرمودین
اینجوری که نمیشه
شما ساعت گذاشتید چیز دیگه ای که ننوشتین اقا مظاهر
[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]
میگفتید منم قیمت میدادم
اینجوری که نمیشه
پس از اول برنده یکی از این دو دوست بودند
Over_Cracker (21-11-12)
ای کاش حداقل یه پیشنهاد این وسطها میدادین که این حرفها پیش نیاد.مطمئن باش دوست گلم اگه مزایده ادامه داشت باز من بالای شما قیمت میدادم چوم واقعا بهش نیاز داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (21-11-12)
کاربر شهرسختافزار
روز اول من خودم از مظاهر پرسیدم بدرد فلان برنامه میخوره یا نه که گفتند قوی تر بخری بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arian7660 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذشت تا امشب اومدم از یه استاد دیگه سوال کردم
گفتم چجوره گفت خوبه و چیز خوبیه و حتی پرسیدم با یک تومن هم که گفت اره مناسبه این شد
بعد هم چون باید پول واریز میکردم امشب دنبال پول بودم و از خود فروشنده هم پرسیدم گفت تا ساعت رسمی
شما که نیاز نداری چون فکر کنم واسطه باشی تا مصرف کننده
مظاهر عزیز
شما یه تاپیک زدی با یه قانون و حتی در ساعت هم به نقل و قل یکی از دوستان تاکید بر12 داشتید
حالا خودتون دارید قانون رو زیر پا میزارید قیمت ندادید یا نبودید الان اومدین رو هیچکس در مزایده قبول نداره
کاش خودتون رو بزارید جای من و اگه در چنین شرایطی باشید چه میکنید
واقعا این بنظرتون درسته؟اصلا این حرف شما تو پست اول اومده؟
Over_Cracker (21-11-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
arian7660 (21-11-12), mohsen_star (21-11-12)
دوست گرامی زود قضاوت نکن.اگه واسطه بودم بیکار نبودم از دیروز تا حالا 1000 بار صفحه این تاپیک رو refresh کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (21-11-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks