درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصور کردید با کی طرف هستید؟ یعنی چی مشکوکه،همون کاربرانی که شما به تازه واردیشون در انجمن شهر سخت افزار ایراد گرفتید،کاربر با سابقه انجمن پرشین تولز هستند و قبلش در انجمن pt بهم پیام خصوصی دادند.همینطور که خود شما پیغام خصوصی دادید:
پیغام کاربر ARIAN7660:
درود بر تو دوست پارسی
این لپ تاپ رو که گذاشتین برای فروش من طالبشم.خیلی وقته دنبال همچین لپ تاپی با این مشخصات هستم.
آخرین قیمتی رو که بهتون پیشنهاد میدن بگین که من بالاتر بخرم.
این هم تلفن من:............. محمد
پیغام کاربر:amirhatamiii
سلام
دوست عزیز من توی انجمن انجمن های شهر سخت افزار با یوزر amirhatamiii پیشنهاد قیمت دادم
چون اونجا سابقه ای ندارم و عضو جدید محسوب میشم این پیام رو دادم برای اطمینان از اینکه روی پیشنهادم هستم و اگر نیازی بود میتونید توی این انجمن سابقه من رو چک کنید
در ضمن اینکه شما گام افزایش در مزایده تعیین نکردید. آیا گام خاصی مد نظرتون هست؟
توی پیام خصوصی که پیشنهادی رو قبول نمیکنید چون اصول مزایده رو بهم میزنه؟
پیغام خود شما:
سلام
خوبی
من لبتابو میخوام
مزایده تا کی ادامه داره؟
________
بنده بار اولم نیست که دارم خرید و فروش میکنم،پیش از این هم لپتاپ و تمامی قطعات کامپیوتر و موبایل خرید و فروش داشتم در لیون کامپیوتر،شهر سخت افزار،پرشین تولز ...،از تمامی کاربرانی که حتی 1 معامله با بنده داشتند بپرسید و تحقیق کنید،قطعا بار دیگه در تاپیک بنده چنین جملاتی حتی به ذهنتون خطور نمیکنه.
اگر یک شبه صد میلیون هم ضرر میکردم،اینقدر واسم سخت نبود که شما چنین صحبت زشتی کردید،اگر واقعا سو تفاهمی داشتید،بدون پیش داوری میگفتید تا رسیدگی بشه. در صورتی که این نوتبوک چه 800 چه بالاتر هم فروخته بشه فرقی واسه من نداره و هزینش به صاحبش که از آشنای بنده هستند پرداخت میشه.
________
شرافت داشته باشید و از کاربران به خاطر شبه پراکنی زشتتون عذر خواهی کنید.

Bookmarks