آقا من عاشق قطعات آنتیکم کلی از این قطعات رو خودم جمع کردم تهران هم هستم اگه خواستید آدرس بدید ببرم
کاربر شهرسختافزار
آقا من عاشق قطعات آنتیکم کلی از این قطعات رو خودم جمع کردم تهران هم هستم اگه خواستید آدرس بدید ببرم
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
من گفتم اینارو برای کار آموزشی میخوام نه برای کلکسیون جمع کردن
ان شا الله همه مردم برای پیشرفت و سواد این مملکت تلاش کنن
آقا من نفهمیدم چی کار باید بکنم ولی شما باید بدید ترمینال و وسیله رو بیاره و فقط روش بنویسید سینا اسلامی بعد که اینجا رسید من میرم و وسیله رو تحویل میگیرم و پول کرایه رو بهشون میدم
کاربر شهرسختافزار
من موندم شما با این قطعات چی آموزش میدید فقط بلدید جیب ملت رو خالی کنید همچین می گید برای آموزش که هر کی ندونه فکر می کنه دارای محض رضای خدا و مجانی آموزش می دی یا چی آموزش می دی نمی دونم به چه درد آموزش می خوره در ثانی کجای دنیا حتی تو همین ایران آموزش این چیزها بدرد می خوره مگه چی آموزش می دی من با تمام این قطعات آشنام آموزش این ها به چه دردی می خوره به ما بگو بدونیم شاید شما یه چیزی می دونید که ما نمی دونیم حالا که خیلی حرصش رو می زنی همش مال تو برو کیف کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mosquito در تاریخ 15-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خوب برای آموزش چندان هم بد نیست بالاخره وقتی قرار مثلا مبانی اولیه سخت افزار رو درس بدن و بخواهند یه CPU رو نشون بدن یا رم و یا قطعات دیگه قطعا فرق نمی کنه این cpu جدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mosquito برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه یا قدیمی.
کلا اگر می دونستم این طوری میشه پست نمی زدم
کاربر شهرسختافزار
من فکر کنم خیلی واضح گفتم چی کار باید بکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من حالا هر آموزشی میدم و هر چقدر که جیب مردم رو خالی میکنم به خودم مربوطه
داداش شما آدرست رو برام پ.خ بکن تا من یکی رو بفرستم تا بیاد وسیله هارو ازت بگیره
چیز دیگه ای برای فروش نداری؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks