اگر ddr3 من خریدارم
کاربر شهرسختافزار
دوستان يك 9500gt 1gb كه حدود2.5ماه كار كرده به صورت فوري فروخته ميشه اين كارت گارانتي گلستان هست و ازبرند inno3d قيمت پايه هم 55 هزار هركس خريداره ياعلي
آخرین ویرایش توسط REZASH در تاریخ 10-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اگر ddr3 من خریدارم
کاربر شهرسختافزار
اگه DDR3 می خوای من دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alone man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gawinward 9500 GT 256 DDR 3 قیمت 65
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز اگر ddr3باشه من عقلم رو از دست دادم كه 55 بفروشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع رم رو بگو دوست من.
کاربر شهرسختافزار
وقتي ddr3نيست چي هست ddr2هست ديگه nvdia كه از ddr3 بالا تر نرفته
دوست من تاپیک همزمان نوشته شد.
REZASH (10-07-09)
کاربر شهرسختافزار
9500 نو از برند ino3d با رم ddr3 قیمتش 67 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
9500 از برند inno3d با رم ddr3 قیمتش 67 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فروخته شد
لطفا تاپيك رو ببنديد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks