اگر ddr3 من خریدارم
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر ddr3 من خریدارم
کاربر شهرسختافزار
اگه DDR3 می خوای من دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alone man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gawinward 9500 GT 256 DDR 3 قیمت 65
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز اگر ddr3باشه من عقلم رو از دست دادم كه 55 بفروشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع رم رو بگو دوست من.
کاربر شهرسختافزار
وقتي ddr3نيست چي هست ddr2هست ديگه nvdia كه از ddr3 بالا تر نرفته
|
|
دوست من تاپیک همزمان نوشته شد.
REZASH (11-07-09)
کاربر شهرسختافزار
9500 نو از برند ino3d با رم ddr3 قیمتش 67 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
9500 از برند inno3d با رم ddr3 قیمتش 67 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فروخته شد
لطفا تاپيك رو ببنديد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks