فروش رم KINGSTON 2X4G 1600 HYPERX LoVo آکبند با گارانتی مادام العمر ایستا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hyperx Lovo memory | Kingston
قیمت : 148000 تومان
فروش رم KINGSTON 2X4G 1600 HYPERX LoVo آکبند با گارانتی مادام العمر ایستا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hyperx Lovo memory | Kingston
قیمت : 148000 تومان
|
آقای فیروزی کاش یه تست اور می زارشتی ازش... رم های لو ولتاژ به گمانم روی سندی خوب اور بشن. مثلا 2400 اینا....
morteza.p (18-10-12)
تستش کنم میشه دست دوم.
از نت محمد جان. نه خودت تست کنی.
آقای فیروزی رم ها رو پایه خریدارم
درود
مدل 1800 تا 2720 اور میشن (CL 11-13-13-35 ) این مدل هم فکر کنم حداقل تا 2400 اور بشن ...
خریدار مادربورد های زیر :
ASUS Rampage Extreme - Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n - GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
|
مهدی جان شماره حساب رو براتون pm کردم مبلغ رو که واریز کردید آدرستون رو برام sms کنید تا شنبه سفارشتون ارسال بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مرتضی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همان طور که مرتضی جان گفتن 1866 همین مدل تا 2720 اور میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2514812
خیلی ممنون آقای فیروزی
دارید 1866 ؟؟
مهدی جان سفارشتون ارسال شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد رهگیری : 40474
1866 HYPERX BLUE موجوده 185 تومن تقدیم شما میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ماژول 4G 1866 RIPJAWSX CL9 هم موجوده 90 تومن.
دوستان عزیز HYPERX LOVO فقط 1 پک موجود است.
alksdj (20-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks