آقای فیروزی کاش یه تست اور می زارشتی ازش... رم های لو ولتاژ به گمانم روی سندی خوب اور بشن. مثلا 2400 اینا....
فروش رم KINGSTON 2X4G 1600 HYPERX LoVo آکبند با گارانتی مادام العمر ایستا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hyperx Lovo memory | Kingston
قیمت : 148000 تومان
|
آقای فیروزی کاش یه تست اور می زارشتی ازش... رم های لو ولتاژ به گمانم روی سندی خوب اور بشن. مثلا 2400 اینا....
morteza.p (18-10-12)
تستش کنم میشه دست دوم.
از نت محمد جان. نه خودت تست کنی.
آقای فیروزی رم ها رو پایه خریدارم
درود
مدل 1800 تا 2720 اور میشن (CL 11-13-13-35 ) این مدل هم فکر کنم حداقل تا 2400 اور بشن ...
خریدار مادربورد های زیر :
ASUS Rampage Extreme - Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n - GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
|
مهدی جان شماره حساب رو براتون pm کردم مبلغ رو که واریز کردید آدرستون رو برام sms کنید تا شنبه سفارشتون ارسال بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مرتضی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همان طور که مرتضی جان گفتن 1866 همین مدل تا 2720 اور میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2514812
خیلی ممنون آقای فیروزی
دارید 1866 ؟؟
مهدی جان سفارشتون ارسال شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد رهگیری : 40474
1866 HYPERX BLUE موجوده 185 تومن تقدیم شما میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ماژول 4G 1866 RIPJAWSX CL9 هم موجوده 90 تومن.
دوستان عزیز HYPERX LOVO فقط 1 پک موجود است.
alksdj (20-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks