ABS92 (06-12-14), Admiral_Hunter (06-12-14), AMD>INTEL (06-12-14), I M A N (06-12-14), M3RS4D 50062 (07-12-14), SOHR@B (06-12-14)
سلام
قصد فروش گرافیک های سیستم رو برای ارتقاء دارم
گرافیک اول HD5750 سایلنت بدون فن و با یک سینک بزرگ از برند Power Color هست که خیلی دوستش دارم و تا الان هیچ بازی رو کم نیاورد ولی الان داره رو بازی Far Cry 4 لنگ میزنه
1 گیگ DDR5 هست عکسهاش مشخصه جعبه و متعلقاتش هم موجوده گارانتی نداره شات GPUZ هم براتون گذاشتم
گرافیک دوم HD5770 هست که این هم برند Power Color هست 1 گیگ DDR5 جعبه رو باید بگردم ایشاله که پیدا بشه تو وسیله هام ولی کاملاً سالم هست
عکسها و شات GPUZ هم توی عکسها گذاشتم
قیمت برای هرکدام کمترین قیمت رو قرار دادم چون هنوزم این 2 گرافیک خیلی عالی عمل می کنند هر گرافیک 200 تومان بدون هزینه پستش گذاردم
یعنی 2 گرافیک 400 هزار تومان قیمتش + 15 هزینه بسته بندی و پست که به عهده خریدار محترم می باشد
ایشاله که زیر قیمت پایه قیمت ندید چون قبول نمیکنم
منتظر خریدار محترم هستم و هیچ عجله ای هم در فروش ندارم چون در صورت فروش سیستم از کار میوفته تا خرید گرافیک جدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارادتمند وحید سرابندی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادم رفت فروش در بیرون از فضای مجازی هم برقرار است.
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 06-12-14 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
ABS92 (06-12-14), Admiral_Hunter (06-12-14), AMD>INTEL (06-12-14), I M A N (06-12-14), M3RS4D 50062 (07-12-14), SOHR@B (06-12-14)
|
آپدیت ............
آپدیت ............
سلام
من 5770 رو خریدارم
چطوری ارتباط پیدا کنیم؟
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GR_mahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر هدفم فروش همزمان هر دو گرافیک هست در صورتی که مشتری پیدا نشد بعد در خدمتت دوستانی که تک گرافیک میخواهند هستم
عجله هم نیست برای فروش
GR_mahdi (09-12-14)
آپدیتینگ .........
|
آپدیتینگ .........
داداش تک فروشی اگه داشتی خبرم کن دارم پول جور می کنم برای 5770 . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پ
توی لود کامل دماش تا چقدر میره ؟
زحمتت با GPU-Z یک ASIC quality برام میگیری ببینم . ممنون .
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 14-12-14 انجام شده است
ViViD (15-12-14)
سلام ایمان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم قبلاً سعی کردم این ASIC رو بگیرم اما برای این کارتها میزنه ساپرت نمیکنه
دمای لود هم کارت 5770 به 75 تا 80 میرسه اما کارت 5750 که سینک بزرگ بدون فن داره واقعاً عالیه دمای لود روی 45 تا 50 میمونه
یحتمل تا آخر هفته اگر مشتری برای هردو کارت نبود (که نیست) میگذارم برای تک فروشی در خدمتت هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5750 هم با اون مورد من هم شد یه خبری بده . یک مقدار هم سر میدهیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14), ViViD (15-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks