سلام
قصد فروش گرافیک های سیستم رو برای ارتقاء دارم
گرافیک اول HD5750 سایلنت بدون فن و با یک سینک بزرگ از برند Power Color هست که خیلی دوستش دارم و تا الان هیچ بازی رو کم نیاورد ولی الان داره رو بازی Far Cry 4 لنگ میزنه
1 گیگ DDR5 هست عکسهاش مشخصه جعبه و متعلقاتش هم موجوده گارانتی نداره شات GPUZ هم براتون گذاشتم
گرافیک دوم HD5770 هست که این هم برند Power Color هست 1 گیگ DDR5 جعبه رو باید بگردم ایشاله که پیدا بشه تو وسیله هام ولی کاملاً سالم هست
عکسها و شات GPUZ هم توی عکسها گذاشتم
قیمت برای هرکدام کمترین قیمت رو قرار دادم چون هنوزم این 2 گرافیک خیلی عالی عمل می کنند هر گرافیک 200 تومان بدون هزینه پستش گذاردم
یعنی 2 گرافیک 400 هزار تومان قیمتش + 15 هزینه بسته بندی و پست که به عهده خریدار محترم می باشد
ایشاله که زیر قیمت پایه قیمت ندید چون قبول نمیکنم
منتظر خریدار محترم هستم و هیچ عجله ای هم در فروش ندارم چون در صورت فروش سیستم از کار میوفته تا خرید گرافیک جدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارادتمند وحید سرابندی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادم رفت فروش در بیرون از فضای مجازی هم برقرار است.
Bookmarks