PUMAOC (11-12-09)
اینم مشخصات رمها
1066mhz 5-5-5-15 2v
lead -free w/epp
bl12864aa106a.8fe5
PUMAOC (11-12-09)
45 ت یکی از دوستان خواسته..
|
|
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم 45.500 می خرم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه میکرون باشه!
والاه من سر درنمیارم میکرون هست یا نه ... از کجا میشه فهمید هر چی که روی رم نوشته شده بود رو بالا نوشتم ....
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم سعی می کنم از مشخصات زیر سعی می کنم بفهمم. میکرونه یا نه.
شما می تونید یه طرف سینک رو در بیارید و عبارت micron رو روش رویت کنید!
کی این رم ها رو خریدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1066mhz 5-5-5-15 2v
lead -free w/epp
bl12864aa106a.8fe5
راستی کی 45 خواسته؟!
tohid63 (12-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم یه سالی میشه خریدم ....
اقای حسینی 45 خواستن ....لیون ... رمها رو هم از ایشون خریده بودم ...
والاه نمیتونم در بیارم یه طرف سینک ..حوصله دردسر ندارم...
PUMAOC (12-12-09)
HWBOT SSA Member
با عرض پوزش بنده منصرف شدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش هم میکرون نبودن چیپ این رم هاست که برای این جانب اهمیت داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طبق:
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام.
مهم:»
یه چیز مهم که ممکنه منو از خرید رما منصرف کنه! آیا این رم شما از چیپ میکرون استفاده می کنه یا نه؟
می شه اینو تحقیق کنی بم بگی آقا توحید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می تونی یه طرف سینکو در بیاری .
شما این رم ها رو کی خریدید جدیدا یا قدیما؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه قدیما ! خریدی احتما لا میکرونه و منم طلبشم!
حداقل از خود رم ها (لیبلاشون)عکس تهیه کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (12-12-09)
up .............
|
|
کاربر شهرسختافزار
salam
man 42 mikharam
tohid63 (17-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kappo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
45 ت مشتری هست . اگه میخوایید بیا معامله من سه شنبه میرم سربازی میمونه دستم تا دوماه بعد ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks