دوعدد رم 1 گیگ کروشال بالستیک با باس 1066 دی دی ار 2 با گارانتی آلبالو به فروش می رسد ...
کسی خواست پیم بده
دوعدد رم 1 گیگ کروشال بالستیک با باس 1066 دی دی ار 2 با گارانتی آلبالو به فروش می رسد ...
کسی خواست پیم بده
|
|
HWBOT SSA Member
آخ قربونت کجا بودی دنبالت می گشتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب چند می دی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت نوش رو هم بگو جیگر ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت نوش رو نمیدونم ....
شما چند مدنظرتون هست ....
سلام
اگه 4 بود رو هوا میزدم . 4 داشتی pM کن .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
tohid63 (10-12-09)
HWBOT SSA Member
ماژلی 20 هزار تومن چه طوره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (09-12-09)
سلام هر دو رو 30 خريدارم
tohid63 (10-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
41 تومن.............
tohid63 (10-12-09)
HWBOT SSA Member
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بیشتر ماژلی 20 یا نهایتا 20.5 نمی تونم بدم. آخر پولمه با 50 می تونم Gskill نو با گارانتی کولینگ سیس بخرم.
آخرین قیمت من حول و حوش 41 تومن هر کس بیشتر می ده مال اون. اما توحید جان من اول گفتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازم دارم به این رما!
تاریخ پایان این حراجی رو هم بگویید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (10-12-09)
HWBOT SSA Member
سلام.
مهم:»
یه چیز مهم که ممکنه منو از خرید رما منصرف کنه! آیا این رم شما از چیپ میکرون استفاده می کنه یا نه؟
می شه اینو تحقیق کنی بم بگی آقا توحید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می تونی یه طرف سینکو در بیاری .
شما این رم ها رو کی خریدید جدیدا یا قدیما؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه قدیما ! خریدی احتما لا میکرونه و منم طلبشم!
حداقل از خود رم ها (لیبلاشون)عکس تهیه کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 10-12-09 انجام شده است
tohid63 (10-12-09)
والاه 4 گیگ هم دارم ... شاید بفروشم ... شاید ...
تا 25 اذر فعلا تایپیک باز هست ...
لازم به یاد اوری هست که این رمها از لیون خریداری شده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks