سلام دوست عزیز اگه خواستی با gts 250 عوض کنی یه خبر بده
این کارت رو که یک ماه نیست خریدم، به دلیل قدرت بالاش و مچ نبودن با بقیه قطعات سیستمم نمیتونم کارایی لازم رو ازش بگیرم بنابراین تصمیم به فروشش گرفتم، از بازار کامپیوتر تهران 230 خریدم و کارت در حد نو و دارای گارانتی اهتمام تا 2011 هست.
به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز اگه خواستی با gts 250 عوض کنی یه خبر بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahbarcelona برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونید که کارت شما نسبت به این کارت ضعیفتره، با توجه به این مسئله مشخصات کارتتون چیه؟
سلام دوست من اینجام پیدات کردم . نمیخوای کارتتو به ما بفروشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
160 خیرشو ببینی
09351481181 شمارتو sms کن با هم صحبت کنیم
به هرحال من خریدارم دوست عزیز . من تا 8:30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شمارمو گذاشتم اگه فروشنده ای میخرم
قیمت پایه 180
دوست عزیز امیدوارم ازت 180 بخرن چون واقعا جنس دست دوم .دست دومه. الان شما میتونی با 185 پشت ویترینی مغازه دار رو بخری . نقد الان میخرم 160 . 4850 یه هفته کار کردرو تو forum یکی از سایتا 105 نهایت فروخته شد نو ش 170 بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروخته شد.
ممنون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks