murizaki_2000 (26-05-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نیاز نداره برای من بیارید با این قیمت شما اگه خریدارید بگید بنده اگه بخوام قیمت پایین تر براتون میارم شما خریدارید بگید اخرین قیمت همون 320 هست
New Season
murizaki_2000 (26-05-09)
کاربر شهرسختافزار
من حداکثر 300 تومن برای این مین می تونم بدم ...... یادمون نره شما قیمت پایه 320 تومن رو بر اساس حداقل قیمت 405 تومن برای آکبندش گذاشتید ( رجوع شود به پست یک ) نه برای 375 تومن یا به قول شما پایین تر از اون !!!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده دیروز با شرکت گلسان صحبت کردم قرار شد مین رو بفرستم گارانتی و تعویض بشه اون موقع نو هست و می فروشمش دلیل تعویضش هم گیج بودن مین در فرکانس های بالا تر از 4700
New Season
murizaki_2000 (28-05-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب پس مورد داشت که می خواستید ردش کنید !!!! عجب .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (28-05-09)
عضو VIP شهرسختافزار
نه عزیز بنده الان سی پی یو e8500 دارم که در هر 1000 بار ممکنه که به ایرادش گیر کنه انداختمش کنار اتاقم و ازش استفاده نمی کنم و نمی فروشمش این مین هم کاملا سالم هست و هیچ ایرادی نداره تنها دلیل فروشش خرید EVGA CLASSIFIED هستش موفق و پیروز باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان مین از گارانتی بر گشت و برگه هیچ ایرادی مشاهده نگردید هم روش هست :دی حالا کسی خواست هنوز هم واسه فروش هست قیمت 320 تومان موفق و پیروز باشید
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks