سلام
دوستان قصد فروش این برد رو دارم با گارانتی گلسان 1 ماه خریدم الان دیگه به کارم نمیاد و قصد فروشش رو دارم قیمتش نو این مین تو بازار کمترین جا 405 تومن هست من پاییه قیمت رو روی 320 می گزارم هر کس خریدار هست در همین تاپیک اعلام کنه
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
دوستان قصد فروش این برد رو دارم با گارانتی گلسان 1 ماه خریدم الان دیگه به کارم نمیاد و قصد فروشش رو دارم قیمتش نو این مین تو بازار کمترین جا 405 تومن هست من پاییه قیمت رو روی 320 می گزارم هر کس خریدار هست در همین تاپیک اعلام کنه
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز تو xs خیلی روش صحبت می شد مین خوبیه چرا میفروشی بعد از evga من همین رو قبول دارم . نکنه می خوایی ؟؟؟؟؟؟
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهان از کجا فهمیدی اره می خواهم بگیرم ههمون چیزی که تو نظرته :دی
New Season
واقعن من خاهان این مین هستم ولی متاسفانه میدونم که مین فعلی خودم رو نمیتونم کمتر از یک ماه ردش کنم و نقدینگی هم ندارم که بتونم ازتون نقدن بخرم
حیف!
چرا میخاین این مین به این خوبی رو بفروشین؟
کاربر شهرسختافزار
من يه سري قطعه دارم ..... با اونها تعويض مي كني ؟؟ سي پي يو E8400 و مادربورد asrock p43 و دوتا رم 512 ocz و دو تا هم يه گيگ پاتريوت ..... ؟؟؟؟ نظرت چيه ؟؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوبه اما همون طوری که گفتم EVGA CLASSIFIED رو سفارش دادم واسه همین به پول نیاز دارم نه سیستم چون rampage extreme هم خریداری کردم واسه 775 دیگه به مین 775 نیاز ندارم :دی
احتمال زیاد داره که سی پی یو رو هم بفروشم اگه اون سی پی یو که می خوام رو گیر بیارم core i7 920 d0 یکی از بهترین بچ نامبر ها رو می فروشم
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب بنابراين من فعلا" 280 تومن مشتريش هستم .
کاربر شهرسختافزار
آقا چی شد ؟؟؟ یه چیزی بگو دیگه ...!!! راستی اگه سی پی یو رو هم می فروشی اون رو هم می خوام .... قیمت بده !!
عضو VIP شهرسختافزار
مین رو زیر 340 نمی دم چون هنوز پیچ نشده و بخوام میتونم جای نو ردش کنم
سی پی یو رو هم تو ایکس اس 355 دلار قیمت دادن به خاطر بچ نامبر
New Season
کاربر شهرسختافزار
خودتون بالا قیمت دادید 320 ...!!! حالا بعد از چند روز داری میگی 340 !!!! عجیبا" غریبا !!! من همین الساعه آکبندش رو با همین گارانتی براتون میارم 375 ...!!!!
roben (26-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks