Stream (27-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
حسین جان چرا اینطوری برخورد می کنی شما ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشون فقط پیشنهاد قیمت دادند . قیمت پیشنهاد شده هم مد نظر شما نبوده . همین ! مسئله به همین سادگیه !
شاید برای شما موقعیتش باشه که این پردازنده رو به یه از همه چی بیخبر ، بفروشی 250 هزار تومان !! این مسئله هیچ ربطی به بازار انجمن نداره .
ضمنا فروشگاه آنلاین لیون کامپیوتر همین الان نو try همین پردازنده رو می فروشه 175 تومان .
Take it Easy . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Stream (27-06-09)
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان من رفتار بدی نداشتم چون ایشون گفتند نظر من قیمت پایین تریه منم در یک کلام گفتم نظر سنجی نیست تاپیک فروشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از شما بعیده >>> رم و CPU نو و دسته 2 نداره ( در صورت سالم بودن و Damage نشدن ) به همین دلیل گرگ بازار اراک وقتی ازم 150 بر میداره یعنی آدم نرمالش 160 کم کم بر میداره !!!
و اون لینک هیچ ربطی به قیمت دادن من نداره همون طور که رایان صبا 230 داره ...... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میدونم باید قیمت رو چند بزارم و چیزهایی این طرف قضیه بوده که توی چند کلمه کفایت کردم .
در ضمن آرمان جان تاپیک میزد یک کلام میگفت 150 بعد میگفتی 149900 هزار تومان ، میگفت قیمت همینه میخوای بخواه نمیخوای نخواه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من فروشنده هستم نه ایشون و دوست ندارم قیمتم پایین تر از این حد باشه و هیچ بی احترامی نسبت به ایشون ندارم فقط در یک کلمه خلاصه کردم .
اگر هم ایشون ناراحت شدند من معذرت میخوام .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 27-06-09 انجام شده است
|
|
حسین جان، میشه لینک تاپیکی که من همچین حرفی زده باشم رو بدی؟
من شاید روی قیمتی تخفیف اعمال نمی کردم، ولی همچین صحبتی هم هیچ وقت نکردم:در ضمن آرمان جان تاپیک میزد یک کلام میگفت 150 بعد میگفتی 149900 هزار تومان ، میگفت قیمت همینه میخوای بخواه نمیخوای نخواه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسئله اینه که ایشون پیشنهاد خودشون رو دادن و شما نگفتید قیمت همینه، حرف دیگه ای زدید!عزیز من نظر سنجی که نبوده ! وقتی مغازه داره 150 بر میداره یعنی یوزر باید 160 نهایتا 155 بر داره !!!!!!!!
برادر من این حرف رو نزن. هر قطعه ای "نو" و "دسته دوم" با هم تفاوت دارند.بعد از شما بعیده >>> رم و CPU نو و دسته 2 نداره ( در صورت سالم بودن و Damage نشدن ) به همین دلیل گرگ بازار اراک وقتی ازم 150 بر میداره یعنی آدم نرمالش 160 کم کم بر میداره !!!
طبق صحبت شما در صورت سالم بودن هر قطعه دست دوم میشه به قیمت نو فروخت؟
همون گرگ بازار از شما به این قیمت بر می داره چون احتمالا قصد داره به عنوان نو روی یک سیستم نصب کنه و قیمت نو رو با مشتری حساب کنه، چون شاید نتونه از واسطه ها CPU نو رو به این قیمت تهیه کنه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Mahdi_Moosavi (27-06-09), Xtreme (27-06-09)
کاربر شهرسختافزار
خودت زحمت بکش تاپیک های فروش خودت رو مرور کن من یادم نیست توی کدوم هاش .......
شما مستقیم میای بگی میخوای بخوا نمیخوای نخواه ؟؟؟؟ چرا قضیه رو میپیچونی ؟!
پیشنهاد خودشون واضح هست که 150 گرون میگی بیا پایین تا ازت بخرم ، نباید همه چیز هارو ترجمه کرد که واسه همه ؟!
نمیشه به قیمت نو فروخت منظور من اینه وقتی 200 نوشه 190 دست دوم CPU یا رم قیمتشه ( این رسم بازاره چون CPU اگر از اون کارا سرش نیاورده باشن تا 20 سال هم بیشتر کار میکنه و رم هم که گارانتی مادام داره و هر موقعه خراب بشه سریع ......)
خیالت راحت وقتی 6600 بالای 200 بود هر چند تا ازش میخواستی زیر 190 بهت میداد این کسیه که از تهرانش هم ارزون تر میده و کل بازار اراک رو به سمت خودش جذب میکنه ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من خودم با این کار میکنم میدونم این چه کار میخواد بکنه با این CPU مطمئن باش تا هفته دیگه 160 165 نهایتش 170 آبش میکنه ( حداکثر ).
خلاصه داستان اینه که قیمت همینه و چون من مشتریم 150 بر میداره نمیتونم ضرر کنم که خریدار اینترنتیم حال کنه که من بهش 110 دادم و دارم میگم که 150 اگر کسی پیشنهاد بالاتر داره بگه چون خودت باشی وقتی مشتری داری که 150 بر میداره اصلا چنین کاری میکنی ارزون تر بدی ؟؟
دیگه بحث رو ادامه ندید حوصله ندارم و کار و زندگی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین حسین جان...
اگه یک نفر بگه:قیمت 150 تومن. یک ریال هم جای تخفیف نداره.
شما می تونی برداشت کنی که داره می گه "می خوای بخواه نمی خوای نخواه". ولی جمله بالا با پایین زمین تا آسمون تفاوت داره. یک مفهوم رو میشه به چندین طریق انتقال داد، لازم نیست همیشه به بدترین شکل منظورمون رو بیان کنیم!
بله پیشنهادشون واضح هست. چون هیچ جای دنیا اختلاف قیمت محصول نو و کار کرده 15 درصد نیست!پیشنهاد خودشون واضح هست که 150 گرون میگی بیا پایین تا ازت بخرم ، نباید همه چیز هارو ترجمه کرد که واسه همه ؟!
شما هم که مجبور نیستید پیشنهاد ایشون رو قبول کنید. کافیه بگید "پیشنهادتون رو قبول نمی کنم و پایین تر X تومن امکان فروش وجود ندارد."
اشکال این کار چیه؟
حسین جان، یعنی CPU و رم دسته دوم فقط 5 درصد اختلاف قیمت دارند؟نمیشه به قیمت نو فروخت منظور من اینه وقتی 200 نوشه 190 دست دوم CPU یا رم قیمتشه
چون رم گارانتی مادام العمر داره پس نو و دسته دوم فرق نداره؟!
جالب می باشد!
حسین جان،خیالت راحت وقتی 6600 بالای 200 بود هر چند تا ازش میخواستی زیر 190 بهت میداد این کسیه که از تهرانش هم ارزون تر میده و کل بازار اراک رو به سمت خودش جذب میکنه ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من خودم با این کار میکنم میدونم این چه کار میخواد بکنه با این CPU مطمئن باش تا هفته دیگه 160 165 نهایتش 170 آبش میکنه ( حداکثر ).
شما چند پست بالاتر به ایشون گفتید "گرگ بازار اراک" و حالا می گید از تهران ارزون تر می ده و کل بازار اراک به سمتش جذب میشه؟
البته طبیعیه، وقتی قصد داشته باشه CPU دسته دوم شما رو به قیمت 170 آب کنه، یعنی 5 تومان پایین تر از قیمت فروشگاه آنلاین تهران برای CPU نو، با توجه به اینکه ایشون می تونه اجناس رو از تهران هم ارزون تر بده، مسلما گرگ بازار اراک به حساب میاد!
حرف سر این نیست که شما چرا پیشنهاد ایشون رو قبول نمی کنی، دقت کن چه پست هایی از شما Quote شدن!خلاصه داستان اینه که قیمت همینه و چون من مشتریم 150 بر میداره نمیتونم ضرر کنم که خریدار اینترنتیم حال کنه که من بهش 110 دادم و دارم میگم که 150 اگر کسی پیشنهاد بالاتر داره بگه چون خودت باشی وقتی مشتری داری که 150 بر میداره اصلا چنین کاری میکنی ارزون تر بدی ؟؟
هیچ کس تمایلی نداره اینچنین بحث هایی بوجود بیاد، پس بهتره طوری برخورد کنیم که اصلا بوجود نیاد تا هم شما وقتی حوصله ندارید مجبور به پست دادن نباشید و هم به کار و زندگیتون برسید و هم در انجمن همه چیز مطابق روال عادی پیش بره.دیگه بحث رو ادامه ندید حوصله ندارم و کار و زندگی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Mahdi_Moosavi (27-06-09), Olesius (27-06-09), PCminister (27-06-09), ViViD (28-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
از آرمان عزیز ، بابت توضیحاتش ممنونم .
از اونجا که طبق گفته ایجاد کننده تاپیک ، CPU مورد نظر تا الان فروش رفته ، برای رفاه بیشتر حال کاربران عزیز، تاپیک بسته میشه .
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
NVIDIA>ATI (27-06-09), PCminister (27-06-09), Stream (27-06-09), ViViD (28-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks