یک عدد Q6600 G0 کار کرده سالم و در حد نو به فروش میرسد .
قیمت رو دوستان پیشنهاد بدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک عدد Q6600 G0 کار کرده سالم و در حد نو به فروش میرسد .
قیمت رو دوستان پیشنهاد بدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
قیمت بیشنهادی خودتون چنده ؟
شما فروشنده اید
کاربر شهرسختافزار
150 پایین تر نمیام چون مغازه دار ازم این این قیمت بر میداره .
roben (24-06-09)
کاربر شهرسختافزار
No Body ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
roben (26-06-09)
فک می کنم بخاطر اینکه 6600 65نانومتریه و کاهش قیمت 9550 طرفداراش کم شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما اگه مقدوره از قیمت کم کنید رویش اینه (من خریدارم اما اگه قیمت کمتر شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یا حق
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 26-06-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
نخیر فردا میرم میفروشمش با قیمت 150 .
roben (26-06-09)
|
|
موفق باشید من فقط نظرمو گفتم به هر حال اگه قیمتتون کمتر شد من در خدمتم
یا حق
کاربر شهرسختافزار
عزیز من نظر سنجی که نبوده ! وقتی مغازه داره 150 بر میداره یعنی یوزر باید 160 نهایتا 155 بر داره !!!!!!!!
امرزو بعد از ظهر فروخته میشود .
فروخته شد پیشاپیش (انشاءالله )
roben (27-06-09)
حسین جان ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این استدلال ها رو نیار برادر .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Mahdi_Moosavi (27-06-09), Stream (27-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
حسین جان چرا اینطوری برخورد می کنی شما ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشون فقط پیشنهاد قیمت دادند . قیمت پیشنهاد شده هم مد نظر شما نبوده . همین ! مسئله به همین سادگیه !
شاید برای شما موقعیتش باشه که این پردازنده رو به یه از همه چی بیخبر ، بفروشی 250 هزار تومان !! این مسئله هیچ ربطی به بازار انجمن نداره .
ضمنا فروشگاه آنلاین لیون کامپیوتر همین الان نو try همین پردازنده رو می فروشه 175 تومان .
Take it Easy . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Stream (27-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks