دوست عزیز من 21 می خرم اگر واقعا فروشنده باشی خوب قیمت دادم چون من قیمت دستمه الان بدون فن 17 می دون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من 21 می خرم اگر واقعا فروشنده باشی خوب قیمت دادم چون من قیمت دستمه الان بدون فن 17 می دون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
3-4 تا از اون 17 تومنیا رو من 19 از شما میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط USP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من نمی فروشم که تو بازار ایران طبقه پایین از پله که می ری پایین دست راست بعدش مستقیم برو اونجا داره اگر زیاد بخوای فکر کنم کمترم بده ...
ولی من به اونا اعتماد ندارم می خوام از دست بخرم
کاربر شهرسختافزار
نشد کدوم پله ..دوتا پله داره و کدوم فروشگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط USP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فدات از در که وارد پاساژ می شی دست راست پله هارو برو پایین بعد دوباره دست راست و روبروت کلا دست دوم فروش هستن دیگه اسم فروشگاهشو یادم نیست
کاربر شهرسختافزار
-آخرش 25میدم
مگه CPU را تعمیرم میشه کرد!!!!!!!!؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اصلا سی پی یو رو نمیشه تعمیر کرد این نظر منه
شاید اساتید نظر دیگه ای داشته باشن ولی من تا حالا ندیدم
هر کی 100% میخواد زنگ بزنه چون من دیر به دیر نت میام
قیمتم 25 گفتم حالا هر کی 100% خواست زنگ بزنه کمتر هم میدم
کاربر شهرسختافزار
کجا سراغ داری CPU رو تعمیر کنن
من چند تا دارم بفرستم برا تعمیر عزیزم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks