دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چه کسی گفته این سی پی یو خوب هست و دلیلش چی هست ؟
شما که میگین سی پی یو تست نشده
من تحقیق کردم سی پی یو های خوب 750 اوش با L92 شروع میشه
اگر سی پی یو رو به شرط میدین من خریدارم
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چه کسی گفته این سی پی یو خوب هست و دلیلش چی هست ؟
شما که میگین سی پی یو تست نشده
من تحقیق کردم سی پی یو های خوب 750 اوش با L92 شروع میشه
اگر سی پی یو رو به شرط میدین من خریدارم
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز جان بهتر چیزی که به اون شک دارید رو حتی به شرط هم نخرید.من بنا به دلایلی این پردازنده رو تست نکردم که اگر می خواستم اعلام کنم تو تاپیک می گفتم.بچ نامبر هم طی تحقیقات مفصلی که انجام دادیم با یک سری از دوستان پیدا کردیم.خدا رو شکر یکی از دوستان هم با پردازنده مشابه همین،رکورد های خوبی ثبت کرده.اگر شکتون برطرف شده من فروشنده هستم حتی به شرطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshavir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد در صد از طرف من تایید میشن ایشون هر کسی می خواد ازشون خرید کنه بنده کامل تضمین می کنم
New Season
کاربر شهرسختافزار
ممنون معین جان از حمایتتون.خودت می دونی که این CPU ها رفتار های متفاوتی دارند حتی با یک بچ نامبر.قبلا هم منو شما این شرایط رو تجربه کردیم که 3 عدد CPU با بچ نامبر مشابه رکورد های متفاوت اما نزدیک به هم رو ثبت کردن.من حاضرم این CPU رو به شرط به هر کسی بدم و اگر خوب نبود ازش پس بگیرم.این هم برای ثابت کردن حسن نیتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshavir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان نگرانی شما در صورتی که روی بچ نامبر هست بگیرید و تست کنید و به قول ایشون اگه خوب نبود برگردونید چراکه ایشون از نظر منم قولشون قوله و کاملاً تایید میشند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
همکار انجمن اورکلاک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم آقا شهریار گل
ممنون از شما و آقا معین
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks