یک عدد پردازنده Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.مناسب برای اورکلاکر های حرفه ای
کاربر شهرسختافزار
یک عدد پردازنده Core i 5 750 بچ نامبر خیلی خوب به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.مناسب برای اورکلاکر های حرفه ای
تاج (27-12-13)
|
|
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدین که cpu با بچ نامبر خیلی خوب روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshavir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط alksdj در تاریخ 26-12-13 انجام شده است
تاج (27-12-13)
کاربر شهرسختافزار
یک سری از پردازنده ها در حالت مشابه از قابلیت اورکلاک پذیری بیشتری برخوردارند که معمولا تعداد آنها اندک میباشد و قیمت آنها نیز از پردازنده های دیگر گرانتر می باشند.برای مشخص نمودن این پردازنده ها اورکلاکر های حرفه ای از بچ نامبر این پردازنده ها برای معرفی نوع خوب یا بد آن استفاده می کنند.به طور مثال می گویند پردازنده 3770k با فلان بچ نامبر از تا 6،7 گیاگاهرتز اورکلاک می شود که درمقایسه با پردازنده های هم خانواده خودرقم قابل توجهی است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار انجمن اورکلاک
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون من هم میدونم این اطلاعات رو ولی منظور من این هست که cpu شما چجوری هست مثلا الان cpu شما ES است یعنی نمونه مهندسی هست یا روی ایر چند تا fsb میخره ؟یا تا حالا زیر ln2 تا چه مقدار فرکانس رو با چه تعداد هسته زده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshavir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز.این پردازنده نو هستش و تا به حال استفاده نشده.قبلا برای OC سفارش داده بودم و توسط بچه های فروم یک بچ نامبر خیلی خوب گیر اوردیم و خریدیم.برای همین هیچ تستی با این پردازنده انجام نشده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار انجمن اورکلاک
عزیز میشه یک عکس از بچ نامبر برام ارسال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshavir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و قیمت رو هم لطف کنید بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چه کسی گفته این سی پی یو خوب هست و دلیلش چی هست ؟
شما که میگین سی پی یو تست نشده
من تحقیق کردم سی پی یو های خوب 750 اوش با L92 شروع میشه
اگر سی پی یو رو به شرط میدین من خریدارم
کاربر شهرسختافزار
عزیز جان بهتر چیزی که به اون شک دارید رو حتی به شرط هم نخرید.من بنا به دلایلی این پردازنده رو تست نکردم که اگر می خواستم اعلام کنم تو تاپیک می گفتم.بچ نامبر هم طی تحقیقات مفصلی که انجام دادیم با یک سری از دوستان پیدا کردیم.خدا رو شکر یکی از دوستان هم با پردازنده مشابه همین،رکورد های خوبی ثبت کرده.اگر شکتون برطرف شده من فروشنده هستم حتی به شرطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshavir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد در صد از طرف من تایید میشن ایشون هر کسی می خواد ازشون خرید کنه بنده کامل تضمین می کنم
New Season
کاربر شهرسختافزار
ممنون معین جان از حمایتتون.خودت می دونی که این CPU ها رفتار های متفاوتی دارند حتی با یک بچ نامبر.قبلا هم منو شما این شرایط رو تجربه کردیم که 3 عدد CPU با بچ نامبر مشابه رکورد های متفاوت اما نزدیک به هم رو ثبت کردن.من حاضرم این CPU رو به شرط به هر کسی بدم و اگر خوب نبود ازش پس بگیرم.این هم برای ثابت کردن حسن نیتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks