مادربرد هم فروخته شد بقیه هم فروخته شد تایپک هم عنایت بفرمایید بسته گردد لطفاً قربون شما
عضو VIP شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
مادربرد هم فروخته شد بقیه هم فروخته شد تایپک هم عنایت بفرمایید بسته گردد لطفاً قربون شما
Going To Change New HardWare Soon
ttvtt (22-06-10)
|
|
سلام . به پاور شما شدید نیاز دارم 65 میخرم.
قیمت خوبیه .
09119973978
عضو VIP شهرسختافزار
پاور 90 فروختم و گفتم که قطعات همه فروخته شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (24-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
متاسفانه یا خوشبختانه مادربرد هنوز موجوده و بفروش میره قیمتی که مدنظر دارید اعلام کنید هر کسی خریدار هست برد دیگر خمیر نداره و تمیز شده است
HWBOT SSA Member
قیمت 270 هستم.........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
ViViD (24-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سعید؟؟؟؟ من فکر کنم قیمت پایه 280 بود از قیمت پایه هم کمتر گفتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
hاون موقه که خریدار بودم با پول نقد یادت هست. گفتم بابا ما با هم دوستیم ارزش نداه این 5 تومن 10 تومن. . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا خودم مین با گارانتی و سالم و Hight end خریدم. گفتم مین تو رو هم بخرم باش ور برم. 270 تومن. . .
ViViD (24-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عکس از بدون خمیرش هم میزاری با خمیر دور cpu معلوم نیست چه وضعی داره
ViViD (24-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
تا فردا عکس میزارم براتون الان خونه نیستم
سعید جان شرمنده داداش دیگه یک مشکلی پیش آمد که گفتنش هم دور از مردونگی هست ایشالله هر چی قسمت بشه همون بشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks