خیلی راحت اگر پیچ نشده فکر کنم بتونم واست به جای نو رد کنم چون همه چیزش اکه نه ؟
HWBOT Crew
اینم حرفیه...!! ولی هر چیزی مشتری خاص خودش رو داره...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بورد FSB 600 رسیده فکر می کنی p5q-e برسه...؟؟؟؟ من می گم این از اون سر تره...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگه بخوام گیگا رو رد کنم! چند فروش می ره...؟؟ بورد حدود 20 روز کار کرده سالم و بی عیب... نایلون کابل هاش باز نشده همش آک مونده...
کاربر شهرسختافزار
خیلی راحت اگر پیچ نشده فکر کنم بتونم واست به جای نو رد کنم چون همه چیزش اکه نه ؟
Olesius (25-02-09)
HWBOT Crew
سلام بر سید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بورد که هیچی! سیستم من قابل شما رو نداره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خداییش قیمت رو خیلی دست پایین ندادین...؟؟
p5k دست2 فکر می کنم این قیمتا باید باشه...!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا سید شما که دستی در اوور دارید تو سر مال نزنید...!!! این موجود FSB 600 زده!!! اونم نه با Dice با Air...!!!
البته آب و هوای بلغارستان بوده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یادمه اون موقع که میخواستم این مادربرد رو بخرم چیزی نزدیک به 2 ماه دربارش تحقیق کردم
اون موقع ها مادربرد رقیبش دو تا بیشتر نبودن یکی IP35 Pro و اون یکی P35 DS3R که من این مادربرد رو انتخاب کردم شاید بتونم بگم تنها قطعه ای هست که هنوز که هنوزه از خریدنش پشیمون نیستم
علی جان کسایی که این مین رو دارند می فهمن چی هست ما هرچی بگیم فایده نداره
در کل انتخاب باخودته ولی من هم مثل تو به FSB 700 فکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (25-02-09)
|
|
ایشون معرفی نیاز ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی هر تاپیکی که وارد بشن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدفش فقط اذیت و آزاره این جاندار پاکدامن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
پیچ که نشده حسین جان رو میز سوار شده... همه چیزش هم آک و استفاده نشده موجود هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر حدود قیمت بگی ممنون می شم!
واقعا همین طوره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p5k-e یه بورد معمولی نیست... هر چی هم بگیم لینک بدیم! شات بذاریم بی فایده ست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان مشکلی که دارم 180 هزینه بورد گیگا رو تصویه نکردم! باید اونو جور کنم بدم... (نمی دونم این چه مسابقه ای بود که هیچ حمایتی از طرف آواژنگ نشد...!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چه شود...
ولی اگر تا این حد قیمت پایین بدن نمی فروشم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 25-02-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بزار ببینم چی میشه اگر بتونم واست با قیمت خوب میفروشم .
ولی این طرف عید چشمم آب نمیخوره ! به نظرم برد گیگا رو بزار تو جعبه اش نو نگه اش دار بعد از عید میشه خوب ردش کرد !! حداقل بالای 120 140 هست نه مثل P5K-E زیر 100 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (15-03-09), Labyrinth (25-02-09), Olesius (25-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا قبول دارم ، برد خوبیه . البته ، P5Q-E از این برد بهتر هم نباشه ، ضعیف تر نیست . فقط و فقط VRD11.1 موجود در P5Q-E خودش رو به وضوح در اورکلاک هسته های Wolfdale و Yourkfield نشون میده .
البته همه چیر برد رو هم اورکلاک نگیریم , P45/ICH10 بسیار ، امکانات و قابلیت های بیشتری نسبت به P35/ICH9R داره .
گفتم که خودم نمی خوام ، واسه کسی می خوام که اورکلاک نمیکنه .
من الان یه P5Q-E سراغ دارم ، 1 سال هم از گارانتیش مونده ، طرف 110 تومان فروشندست .
شما این مورد رو هم در نظر بگیر .
من فقط قیمتی که مد نظرم بود رو دادم ، همین . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست شما درد نکنه .
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان نقل قول آخری رو از کجا آوردی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو صفحه های قبل نبود چیزی شده ؟
HWBOT Crew
صحبت های شما کاملا متین...
من هم فکر می کنم که خرید این بورد برای کاربر معمولی نمی تونه به صرفه باشه و فقط برای کسی که بخواد اوور کنه توجیه داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (25-02-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks