دوست عزیز شما توجه دارید که بورد شما P45 و بورد بنده P35 هست...؟؟
من شخصا سری P5Q ایسوس رو تست نکردم ولی می تونم بگم که برای پردازنده 45nm و چیپ P45 که نسبت به P35 توانایی بیشتری در اوور داره FSB 520-540 اصلا مقدار قابل توجهی نیست...!!!!

در مورد P5Q Del هم نمی دونم شما چه جوری 170 قیمت دارین وقتی الان 190 به فروش می رسه...؟؟!!!!
و نکته دیگه این که دوست عزیز 575 FSB شگفت آور نیست...!!!!!!!!!!!

اگر خواستید من لینک می دم بهتون برین نگاه کنین که FSB 670 با Air می زنن البته Max Freq... با 45nm و P45 صحبت راجع به FSB زیر 600 معنایی نداره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با همین بورد P5K-E و E8400 فرکانس 5300 (FSB 600) زدن...!!!
پس قبول کنید که این بورد از خیلی از P45 های موجود سر تره... در مورد قیمت هم من اصراری ندارم! خریدار پیدا شد می فروشم! وگرنه رو دستم نمونده که به هر قیمتی بدم بره...
کلأ تعداد برد های p45 که بتونند فرکانس مسیر 540 رو با خنک کننده ی استوک و به صورت کاملأ پایدار رد کنند، به تعداد انگشت های دست هم نمی رسه!! من خودم که یک همچین بردی رو ندیدم ، اگه بتونین چند مدل معرفی کنید ، ممنون می شم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فرکانس هایی رو که بهشون رسیده بودین رو گفتین ، منم منظورم این بود که با برد هایی با این محدوده ی قیمت هم می شه به این اعداد رسید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم کاملأ قبول دارم که این برد از خیلی از برد های p45 بهتره ، اما فکر نکنم که مثلأ از بردی مثل p5q_e بهتر باشد!!
در مورد قیمت هم حق با شماست ، خب کاملأ منطقیه که نخواین ضرر کنید !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید