خوب خودتون چند میدی؟مثلا.
خوب خودتون چند میدی؟مثلا.
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
Where is my reason to LIVE
|
|
HWBOT Crew
من بخوام بفروشم حدود 140و احیانا بالاتر مد نظر دارم... در غیر این صورت عرض کردم اصراری به فروشش ندارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم دوست عزیز تاکید می کنم اگر اهل اوورکلاک نباشید شاید خرید این بورد برای شما به صرفه نباشه...
سلام. قیمت 140 تومان برای این برد زیاده ، با 150 تومان می شه p5q_e گرفت که خودم تا 520 ، 100% پایدار نگهش داشتم و تا 540 هم در ویستا اورکلاک کردم (البته چون هدفم اورکلاک پردازنده 8200 تا 4.4 بود ، به برد بیشتر فشار نیاوردم ) و با 170 تومن هم می شه p5q_delux گرفت که یکی از دوستان تا 575 مگاهرتز اورکلاکش کرده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبول درم که این برد ، جزء برد های خاص ایسوس هست که قابلیت اورکلاک خیلی خوبی داره ، اما این قیمت هم بالاست ،
آخرین ویرایش توسط alborz_k در تاریخ 24-02-09 انجام شده است
دوست عزیز P5Q-E هم رده همین مادربرد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو برادر هریک یک توانایی دارند که در مبارزه تن به تن مساوی میشوند
البته منکر این نمیشوم که سری Q قوی هستن ولی اگر در رکورد های جهان نگاهی بندازید مادربرد های سری Q رو خیلی کم مشاهده میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی سری K به فراوانی یافت میشه
مادربرد خود من هم P5K-E هست و رکورد FSB من برای پردازنده 2180 چیزی در حدودا 1850 میباشد ( کمترین FSB Wall موجود )
درمورد قیمت نظر ندارم ایشون فروشنده هستن نه من و نه شما ... !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 24-02-09 انجام شده است
Olesius (24-02-09)
من تا حالا با این برد کار نکردم ، برای همین هم نظر قطعی در مورد قابلیت اورکلاکش در مقایسه با سری q ایسوس نمی تونم بدم!! در ضمن من دلیل اصلی وجود فراوان سری k ایسوس که از چیپ 35 استفاده می کنند ، نبود چیپ های حرفه ای اینتل (مثل x38,x48) در زمان عرضه ی اون ها بود ، برای همین تمرکز اورکلاکر ها هم بر روی این برد ها بود و برای همین وجود تعداد بیشتر مادربرد های این سری در لیست رکورد ها رو نمی شه دلیل بر برتر بودن این سری برد ها نسبت به برد های سری q دونست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن ، سیستم توان و سیستم خنک کننده و جنس قطعات به کار برده شده در مادربردی مثل asus p5q_e ,delux بهتر از برد هی سری k هست . و کارایی و قابلیت اورکلاک چیپ p45 هم از کارایی p35 بیشتره ، پس دلیلی برای برتر دونستن asus p5k_e وجود نداره!!
آخرین ویرایش توسط alborz_k در تاریخ 24-02-09 انجام شده است
یک مورد رو بگم محض اطلاع بالاترین رده بازده مادربرد ها در بین X38 ، P45 ، X48 ، P35 مادربرد P5K Deluxe هست و بعد اون سه مادربرد P5K-E ، P5Q-E و P45 DS4 در یک رده قرار دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شایان ذکر هست هنوز تولید دو مادربد P5K-E و ماکسیموس فرمولا ادامه داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل به نظرم خریدار باید تایین کننده این موضوع باشه
P5K-E چیزی فراتر از یک مین برای اورکلاک هست این رو توی همه ازمون ها نشون داده
Olesius (24-02-09)
|
|
HWBOT Crew
دوست عزیز شما توجه دارید که بورد شما P45 و بورد بنده P35 هست...؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شخصا سری P5Q ایسوس رو تست نکردم ولی می تونم بگم که برای پردازنده 45nm و چیپ P45 که نسبت به P35 توانایی بیشتری در اوور داره FSB 520-540 اصلا مقدار قابل توجهی نیست...!!!!
در مورد P5Q Del هم نمی دونم شما چه جوری 170 قیمت دارین وقتی الان 190 به فروش می رسه...؟؟!!!!
و نکته دیگه این که دوست عزیز 575 FSB شگفت آور نیست...!!!!!!!!!!!
اگر خواستید من لینک می دم بهتون برین نگاه کنین که FSB 670 با Air می زنن البته Max Freq... با 45nm و P45 صحبت راجع به FSB زیر 600 معنایی نداره... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با همین بورد P5K-E و E8400 فرکانس 5300 (FSB 600) زدن...!!!
پس قبول کنید که این بورد از خیلی از P45 های موجود سر تره... در مورد قیمت هم من اصراری ندارم! خریدار پیدا شد می فروشم! وگرنه رو دستم نمونده که به هر قیمتی بدم بره...
کلأ تعداد برد های p45 که بتونند فرکانس مسیر 540 رو با خنک کننده ی استوک و به صورت کاملأ پایدار رد کنند، به تعداد انگشت های دست هم نمی رسه!! من خودم که یک همچین بردی رو ندیدم ، اگه بتونین چند مدل معرفی کنید ، ممنون می شم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فرکانس هایی رو که بهشون رسیده بودین رو گفتین ، منم منظورم این بود که با برد هایی با این محدوده ی قیمت هم می شه به این اعداد رسید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم کاملأ قبول دارم که این برد از خیلی از برد های p45 بهتره ، اما فکر نکنم که مثلأ از بردی مثل p5q_e بهتر باشد!!
در مورد قیمت هم حق با شماست ، خب کاملأ منطقیه که نخواین ضرر کنید !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حاضرم پردازنده خودم رو به شما بدم تا ببینم میتونید به MaxFsb و فرکانس من با کولر برسید !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر نتونستید بابد جریمه بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گزینه ها رو ببینید
MAX FSB : 1874
MAX Freq : 3.985
شما این موارد رو با برد خودتون بزنید فقط نباید ولتاز بالاتر از 1.7 بره
موفق باشید
Olesius (24-02-09), Overclocker (24-02-09)
HWBOT Crew
منظور شمارو در مورد خنک کننده استوک رو متوجه نشدم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که صحبت از Air در مورد FSB های بالا می شه! یعنی صرفا از فن برای خنک کردن پل شمالی استفاده شده...
من خودم با همین P5k-e فرکانس مسیر 550 و فرکانس پردازنده 3850 رو برای E6550 پایدار داشتم!! کلی هم تست گرفتم و در HWBOT ثبت کردم! خواستین لینک می دم...
اینم یک نمونه دیگه ...
http://www.xtremesystems.org/forums/...37&postcount=1
حرف شما درست! ولی توجه داشته باشید که پردازنده من 65nm بوده!! در شرایط یکسان باید بورد P45 سرتر باشه! نه اینکه برابر باشه یا پایین تر...؟؟!!
متاسفانه امکان تست 45nm روی P5k-e برای من میسر نشد! ولی چنان چه شما بتونین با E8200 به FSB 600 برسید! می شه اذعان کرد که 2 بورد کارایی یکسانی دارند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks