nima_hl (11-09-12)
450................
nima_hl (11-09-12)
455 بشمارم
nima_hl (11-09-12)
nima_hl (11-09-12)
ساعت سایت بیشتر از 15 دقیقه جلو هست
nima_hl (11-09-12)
|
من بی نهایت از دوستان بابت تنظیم نبودن تایمر فروم پوزش میخواهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی alksdj قبل از ساعت 9 آخرین قیمت را اعلام فرمودند و با سند و مدرک هم اثبات کردند ولی به دلیل تنظیم نبودن تایمر فروم این ساعت بعد از ساعت 9 اعلام شده
حامد گرامی هم مطابق با تایمر فروم به عنوان آخرین نفر مشخص شدند ولی از ساعت 5:30 به بعد در تاپیک پستی نداشتند
بنظر من اگر حامد گرامی اعتراضی نداشته باشند مهدی به عنوان برنده این حراجی اعلام شود
نظر دوستان و بخصوص حامد گرامی چیه ؟
به نظرم باید بین این دو نفر قرعه کشی انجام بشه ...
چون واقعا هر دو عزیز حق دارن .
درود.
ساعت 9 شب یعنی زمان رسمی کشور.این که دیگه هیچ شکی درش نیست. مگه ملت ایران با ساعت سرور شهر سخت افزار ساعتشون رو تنظیم می کنند؟پینوشت 4 : پایان حراجی سه شنبه ساعت 9 شب
اگر قرار بر لحاظ استثنا بود،فروشنده کالا حتما می بایست در پست نخستینش ذکر کنند که مثلا مبنا ساعت سرور سایت هست و یا مبنا با ساعت یه کشور دیگه و جغرافیای دیگه لحاظ میشه. اما به طور پیشفرض،مبنا،ساعت رسمی کشور هستش.
alksdj (12-09-12), anubis (12-09-12), Hyppypiertari (12-09-12), M A H R A D (12-09-12), mehrdad_ab (12-09-12), smrbh (15-09-12)
اول بابت مشکلی که برای ارتباط من با سایت پیش آمده بود از کلیه دوستان که منتظر پاسخ ماندند پوزش میخواهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره بعد از چند ساعت کلنجار با isp و سیستم و ....... فعلا ظاهرا مشکل حل شده ( سرور سایت به دلیل تحرک زیاد آی پی بنده را به عنوان لاگر تشخیص داده و بنم میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برگردیم به حراجی
به هر حال هر دوی این عزیزان زمان گذاشتن و حق دارند قطعه مناسب را تهیه کنند
برای اینکه این مشکل حل بشه و هر دوی این عزیزان کاملا راضی باشند بنده این کارت را با حامد گرامی معامله میکنم
و کارت گرافیک دیگری را با مهدی عزیز تقدیم میکنم ( در پرایوت با ایشان هماهنگی کردم )
حامد جان مبارکت باشه در پرایوت برای تحویل با شما هماهنگی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان کوفتت بشه آخر کار خودتو کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi8063 (12-09-12)
درود
تکلیف اینو مشخص کنید
قطعات بعدی که میخواهید قرار بدید گرافیک هم توش هست مشابه این یکم قویتر و یا ضعیفتر؟
nima_hl (12-09-12)
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط persuse برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر گرافیکی در این رنج قدرت یا بالاتر برای حراجی ندارم ولی به احتمال بسیار قوی برای اواسط هفته آینده خواهیم داشت
پینوشت : از دوستان بابت تاخیر در استارت حراجی جدید پوزش میخواهم . یک مشکل دیوانه کننده با سایت داشتم که حل شد الان چند حراجی میانه و پائین استارت میکنم
Mahdi8063 (12-09-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks