450................
Printable View
450................
455 بشمارم
آقا نیما برنده مشخص شد ؟
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
ساعت سایت بیشتر از 15 دقیقه جلو هست
من بی نهایت از دوستان بابت تنظیم نبودن تایمر فروم پوزش میخواهم :give_rose:
دوست گرامی alksdj قبل از ساعت 9 آخرین قیمت را اعلام فرمودند و با سند و مدرک هم اثبات کردند ولی به دلیل تنظیم نبودن تایمر فروم این ساعت بعد از ساعت 9 اعلام شده
حامد گرامی هم مطابق با تایمر فروم به عنوان آخرین نفر مشخص شدند ولی از ساعت 5:30 به بعد در تاپیک پستی نداشتند
بنظر من اگر حامد گرامی اعتراضی نداشته باشند مهدی به عنوان برنده این حراجی اعلام شود
نظر دوستان و بخصوص حامد گرامی چیه ؟
به نظرم باید بین این دو نفر قرعه کشی انجام بشه ...
چون واقعا هر دو عزیز حق دارن .
درود.
ساعت 9 شب یعنی زمان رسمی کشور.این که دیگه هیچ شکی درش نیست. مگه ملت ایران با ساعت سرور شهر سخت افزار ساعتشون رو تنظیم می کنند؟نقل قول:
پینوشت 4 : پایان حراجی سه شنبه ساعت 9 شب
اگر قرار بر لحاظ استثنا بود،فروشنده کالا حتما می بایست در پست نخستینش ذکر کنند که مثلا مبنا ساعت سرور سایت هست و یا مبنا با ساعت یه کشور دیگه و جغرافیای دیگه لحاظ میشه. اما به طور پیشفرض،مبنا،ساعت رسمی کشور هستش.
اول بابت مشکلی که برای ارتباط من با سایت پیش آمده بود از کلیه دوستان که منتظر پاسخ ماندند پوزش میخواهم :give_rose:
بالاخره بعد از چند ساعت کلنجار با isp و سیستم و ....... فعلا ظاهرا مشکل حل شده ( سرور سایت به دلیل تحرک زیاد آی پی بنده را به عنوان لاگر تشخیص داده و بنم میکنه :1. (27): )
برگردیم به حراجی
به هر حال هر دوی این عزیزان زمان گذاشتن و حق دارند قطعه مناسب را تهیه کنند
برای اینکه این مشکل حل بشه و هر دوی این عزیزان کاملا راضی باشند بنده این کارت را با حامد گرامی معامله میکنم
و کارت گرافیک دیگری را با مهدی عزیز تقدیم میکنم ( در پرایوت با ایشان هماهنگی کردم )
حامد جان مبارکت باشه در پرایوت برای تحویل با شما هماهنگی میکنم :give_rose:
مهدی جان کوفتت بشه آخر کار خودتو کردی :lol:
درود
تکلیف اینو مشخص کنید
قطعات بعدی که میخواهید قرار بدید گرافیک هم توش هست مشابه این یکم قویتر و یا ضعیفتر؟
درود بر شمانقل قول:
در حال حاضر گرافیکی در این رنج قدرت یا بالاتر برای حراجی ندارم ولی به احتمال بسیار قوی برای اواسط هفته آینده خواهیم داشت
پینوشت : از دوستان بابت تاخیر در استارت حراجی جدید پوزش میخواهم . یک مشکل دیوانه کننده با سایت داشتم که حل شد الان چند حراجی میانه و پائین استارت میکنم