160............
160............
nima_hl (17-09-12)
|
سلام
من اومدم یک سر به فروم بزنم ولی میرم 2-3 ساعت دیگه بر میگردم
دوستانی که قبلا قیمت دادند اگر تمایل به افزایش قیمت ندارند لطفا در تاپیک انصرافشون را اعلام کنند تا حراجی را حدود ساعت 10 جمع کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان بهتره اجازه بدیم که تا همون ساعت 12 شب به راه باشه تاپیک،چون تا 10 ممکنه برخی کاربران شب نشینی یا جایی باشند که دسترسی به نت نداشته باشند،اما تا 12 اکثرا به خونه بر می گردنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (17-09-12)
می گم بصورت دوستانه نمی شه تبانی کرد:دی
مثلا چون بیشتر از 150 تمن من پول ندارم اینو اندفه یه جوری بپیچونید... LOLبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخی کردم عزیزان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انصراف می دم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_ab (17-09-12), morteza.p (17-09-12), nima_hl (17-09-12)
nima_hl (17-09-12)
170 بشمارم
nima_hl (17-09-12)
|
alksdj (17-09-12)
یه مرد پیدا میشه شاخ این مهدی را بشکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
175 - 175 نبود
بدو بدو که حراجش کردیم
تا نیم ساعت دیگه کسی بالاتر نخواست با اجازه دوستان حراجی را جمع کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان مبارکت باشه
بالاخره توی یک حراجی شما برنده شدید ( سریهای قبل خیلی بد شانسی آوردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
پایان حراجی
alksdj (17-09-12), Over_Cracker (17-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks