Over_Cracker (17-09-12)
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/AMD/880GMHUSB3/
همه چیزش نو و ردیفه
گارانتی نداره
پردازنده هم sempron 145 آنلاکیه که بعد از آنلاک شدن تبدیل شده به یک آتلون کامل ( 2 هسته و 2 مگ کش l2 )
کارکرد 2 هسته و استیبل بودن آن را تضمین میکنم ( همین الان دارم با aod خوب تستش میکنم )
قیمت پایه با اولین خریدار خودتون با هم لج و لجبازی کنید ( به سبک روزی روزگاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) تا شب هر کسی بالاترین پیشنهاد را داد و پیشنهاد بالاتری نبود تقدیمش کنم
پینوشت 1 : به دوستان قول داده بودم چند حراجی بزنم ولی این 2-3 روزه شدیدا پیگیر خرید قطعات بودم و شبها خیلی دیر و خسته به منزل میرسیدم ( دیشب پشت سیستم در حین زدن این حراجی خوابم برد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
پینوشت 2 : هنوز نتوانستم گرافیک مناسب و با ارزش که به دوستان قول داده بودم برای حراجی تهیه کنم ولی پیگیر هستم
Over_Cracker (17-09-12)
|
برای شروع 50 خریدارم
گام افزیشی هم 5 هزار تومان
nima_hl (17-09-12)
80 می بریم :دی
---------
داداشی نیاز به سیستم داره چی بهتر از این
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (17-09-12)
nima_hl (17-09-12)
با اجازه دوستان 130
nima_hl (17-09-12)
135 آقا نیما
nima_hl (17-09-12)
|
اجازه ما هم دست شماست آقای عظیمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
145
nima_hl (17-09-12), Over_Cracker (17-09-12)
من و رو ببخشید که دیگه می پریم وسطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
150
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (17-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks