هر دو 110 خریدارم .
سلام
این دو مدل مادربرد به بالاترین قیمت فروخته میشه . در ضمن با مادربرد ASROCK 870 هم تعویض میکنم
علت فروش هم ارتقاء . یعنی داشتن کرم ارتقاء برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA-MA785G-UD3H
GA-MA770-DS3
اولی تقریبا 2 سال گارانتی داره و دومی تقریبا 1 سال . کاملا سالم
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشن
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
هر دو 110 خریدارم .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
کاربر شهرسختافزار
اگر مدل دقيق مادربورد اول اينه :
GA-MA785GT-UD3H
خريدارم فقط قيمتت رو بگو
نه داداش گلم ما رازی به ضرر شما نیستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
Mostafa_61 (26-02-11), pc_hex (06-03-11)
نه دوست عزیز این مینی که شما فرمودید دی دی آر 3 هستش مینی که من گذاشتم واسه فروش دی دی آر 2 ساپورت هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafa_61 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دوتاش 120 تومان ميخرم
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من مادربورد GA-MA785G-UD3H رو 75 میخرم هزینه پست هم با خودم لطفا" سریع
در ضمن اگه عکس هم قرار بدین بهتره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks