من برای خودم اگر باشه، هیچوقت دست دوم نمی خرم. نه از حیث فنی! بلکه از حیث علاقه ی شخصی. کلاً من هیچوقت تو زندگیم دوست نداشتم از چیزای دست دوم استفاده کنم. حالا هر چی می تونه باشه. نه فقط قطعات کامپیوتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این کارت قیمتش خیلی عالیه. خوشبختانه شرایط ایسام به گونه ای هست که خریدار یا فروشنده توانایی کلاه گذاشتن سر همدیگه رو ندارن! ایسام پول رو از شما می گیره. به فروشنده میگه کارت رو بفرست. فروشنده کارت رو براتون می فرسته و استفاده می کنید. سایت ایسام از شما می پرسه جناب آقای خریدار؛ آیا از خریدتون راضی بودید؟ محصول مورد نظر رو سالم دریافت کردید؟ همان محصول با توضیحاتی که جناب فروشنده گفت، مطابقت داشت؟ شما میگید بله. ایسام هم میگه بسیار خب. پولی که شما پرداخت کردید رو به حساب فروشنده، پرداخت می کنیم...! یعنی 48 ساعت بعد از پرداخت شما، تازه پول میره تو جیب فروشنده!
در غیراینصورت اگر مشکلی پیش بیاد، کارشناسان بازاریابی سایت وارد عمل میشن باهاتون صحبت می کنن که اشکال کار کجاست؟
بعد با فروشنده صحبت می کنن. خلاصه یه تعامل دو طرفه ایجاد می کنن که رضایت طرفین جلب شه! اگر لازم باشه، پولتون رو بر می گردونن و شما جنس رو پس می فرستید اگر مشکلی باشه!

Bookmarks