یک سافایر 7850 هم آکبند پیدا کردم که قیمتش همین حدوداس.درسته که از 270 کمی ضعیتره ولی بقول دوستمون جنس آک اطمینان بیشتری داره
یک سافایر 7850 هم آکبند پیدا کردم که قیمتش همین حدوداس.درسته که از 270 کمی ضعیتره ولی بقول دوستمون جنس آک اطمینان بیشتری داره
دوست گلم . وقتی 650 بودجه داری . چرا همون 750 رو نمیگیری . کارت مناسبی هم هست . با کولینگ windforce گیگابایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینک سایت سازنده
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4948#ov
خب از نظر قدرت به این دو مدل نمیرسه.مخصوصا به 270.270 خیلی سرترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسئله قدرت درسته . این کاملا مشخصه . ولی بعضی این کارتها رو برای ماینینگ یا اورکلاک استفاده میکنند . ممکنه کارت در آستانه نابودی باشه . باز این توصیه من بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-05-14), ABS92 (16-05-14), SajjadKhati (16-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks