خیلی متشکرم ...
درسته . خیلی ضعیفه . انشاالله مدل قوی تری پید می کنم
اگه هیچی نبود مزاحم شما میشم
متشکرم
خیلی لطف کردید. اینترنت هم دارم
خیلی متشکرم ...
درسته . خیلی ضعیفه . انشاالله مدل قوی تری پید می کنم
اگه هیچی نبود مزاحم شما میشم
متشکرم
خیلی لطف کردید. اینترنت هم دارم
بودجه مورد نظرتون برای خرید کارت را بفرمائید تا دوستان اگر موردی داشتند پیشنهاد کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی فروم همسایه سافایر 5450 رو 65 تومن پیشنهاد دادند. یک سال کارکرد و بدون گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون مورد مناسبی هست ؟
GT9500 هم 90 تومن هست که برام زیاده !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز 5450 مصرفش خیلی پائینه و 170 وات میتونه مصرف کل سیستم باشه نه گرافیک تنها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6450 و 610 یه چیزی حدود 50% از 5450 قویتره که این اختلاف به اندازه ای نیست که بتونید مثلا باهاش بازی 3d انجام بدین
برای کارهای روزمره این کارتها تفاوت محسوسی در کارائی و مصرف برق ندارند
بنظرم 5450 اگر تمیز است بخرید و بیخود هزینه نکنید
Rezasam1 (31-05-13), rostamiani (31-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks