خریدار پاور خراب گرین و سایر برندهای معتبر
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام، وقت بخیر.
ببخشید، پاور گرین 330 وات ( فن 8 ) پنج ولت استند بای پاور مشکل دارد، قیمت خرید شما برای این پاور چند هست ؟
با تشکر.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arfi.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حدود 48 تومن میخرم .
arfi.ir (27-03-20)
کاربر شهرسختافزار
وقت بخیر.
پاور 330 گرین که سوییچ نمیشه هم قیمت خرید شما همین هست ؟
مادربرد DDR1 سالم و خراب، پاور معمولی و بیگ فن را خرید دارین ؟
با تشکر.
سلام اگر دست نخورده باشه حدود 42 تومن میخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arfi.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور معمولی نه
مادربرد نه
|
|
کاربر شهرسختافزار
من یه هاررد 2ترا سیگت دارم نمیدونم چه مرگشه وقتی پارتیشن بندی میکنم قطع میشه وصل میشه یه چند دقیقه اصلا وصل نمیشه باز درست میشه بیشتر از دو پارتیشن هم نمیشه پارتیشن بندیش کرد!!!!
میخوام بفروشم خریدارید ایا؟
خدایا شکرت
کاربر شهرسختافزار
سلام ...شرمنده ببخشيد ميدونم اينجا جاي مناسبي نيست
استاد من شهرستان هستم يه هارد قديمي دارم حاوي عكس هاي خانوادگي كه مشكل داره تاپيك باز كردم گفتيد بفرستم نوین هارد.
حقيقت يه مين برد ميني از سري 1155 گرافيك آنبورد كه كلا روشن نميشه بنظر شما بفرستم تهران ارزش تعمير داره؟ بعد كجا پيشنهاد ميكنيد بفرستم. تشكر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bahram677 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک فقط برای خرید قطعات هست . تعمیرکار مادربرد هم متاسفانه نمیتونم کسی را معرفی کنم .
همچنان خریدار قطعات معیوب خصوصا پاور هستم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks