سلام
مادربرد خراب هم میخرید؟
مشکلش نمیدونم چیه ، ولی روشن نمیشه و بردم تعمیر گفتن خرجش خیلی بیشتر میشه و منم رفتم یکی دیگه خریدم.
مادربرد : Intel Dx38BT
اگر به کارت میاد بگو هماهنگ کنیم.
کاربر شهرسختافزار
سلام
مادربرد خراب هم میخرید؟
مشکلش نمیدونم چیه ، ولی روشن نمیشه و بردم تعمیر گفتن خرجش خیلی بیشتر میشه و منم رفتم یکی دیگه خریدم.
مادربرد : Intel Dx38BT
اگر به کارت میاد بگو هماهنگ کنیم.
|
|
سلام . من این برد رو 10 خرید میکنم . چون ایرادشون خرابی چیپست هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), hanijafari (14-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این قیمت با توجه به هزینه ارسال با پست نه برای من صرف میکنه نه شما.
ممنون از پاسختون
ایشالا موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-08-15)
دوست من اگر بردت موجوده . خصوصی کن . با هم کنار بیاییم برای خرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ خ کردم
Aaron Swartz (11-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks