یک عدد برد گیگا h61m-s2pv موجود هستش .
کاربر شهرسختافزار
یک عدد برد گیگا h61m-s2pv موجود هستش .
abas14 (17-12-15)
|
|
15 خریدارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), abas14 (17-12-15)
کاربر شهرسختافزار
1- هزینه تعمیرش چقدر درمیاد؟ و خودش بفروشم چقدر برمیدارن؟ شما خریدارید؟
2- چطور الکترونیک رو قوی کنم ؟ بعدش جایی رو شما سراغ ندارید؟
3- و اینکه بازار این شغل چطوره؟ میشه بعنوان شغل اصلی روش حساب کرد؟ کنارش فروش سیستم و تعمیرات موبایل باشه
ممنونم بابت پاسخ دادن
سوالات خودت رو در یک تاپیک در گفتگوی آزاد بپرسید . مونیتور صفحه خراب نمیخرم . زیر 50 به خاطر برد داخل میخرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amd95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), amd95 (30-12-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید
1- من میخوام وارد حوضه تعمیرات بشم ولی نمیدونم کدوم آموزشگاه خوبه شما جایی خوب سراغ ندارید که آموزش تعمیرات ببینم؟
2- یه مانیتور 24 اینچ AOC هست که صفحش ضربه خورده، نشکسته ولی قسمتهایی از صفحه سیاه شده، میشه درستش کرد؟ هزنش چقدر میشه؟ خود مانیتور رو شما چند بر میدارید؟
3- قطعات سالم هم برمیدارید (در حد نو) یا نه فقط معیوب؟
1-اول باید الکترونیکتون قوی باشه بعد برید کلاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amd95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- مشکل پنل داره ارش تعمیر نداره
3-فقط قطعات خراب
Aaron Swartz (25-03-16), amd95 (29-12-15)
|
|
پاور مارک کولر مستر 390 وات
می خواهید؟
بله . 11 خریدارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroushsarmast برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16)
جهت فروش چگونه به شما مراجعه کنم؟
- - - Updated - - -
جهت فروش چگونه به شما مراجعه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعاتتون را برام بفرستین! در ضمن من هم در غرب تهران هستم اینکه اگر میشه می خواهم حضوری بهتون مراجعه کنم!
آخرین ویرایش توسط soroushsarmast در تاریخ 27-07-16 انجام شده است
AMD>INTEL (02-09-16)
قطعات را تو خصوصی بهم اعلام کن . ببینم به کارم میاد یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroushsarmast برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (27-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks