جسارتا بنده چون اینجا در خدمت دوستان هستم وظیفه دارم بعضی مسائل را توضیح دهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m1348 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تهیه سیستم گیمینگ ابتدا باید گرافیک کارت تهیه کنید دوم پردازنده انتخاب کنید و در مرحله سوم مادربرد انتخاب نمائبد
اگر مشکل بودجه ندارید از لیست بالا فقط 1155 را انتخاب کنید
مادربردهای این پلتفرم به صورت آکبند با گارانتی 2 ساله از مبلغ 100 هزار تومان شروع شده و تا حدود 1 میلیون تومان به فروش میرسد
اگر شما کاربر حرفه ای نیستید خرید هر کدام از این بردها برای شما تفاوت محسوسی ندارد
با این گستردگی قیمت بنظرم شما که مشکل قیمت ندارید از آن اخلاقی اصفهانیتون دست بردارید و یه برد آکبند بردارید که تا مدت 2 سال خیالتون راحت باشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( من خودم اصالتا اصفهانی هستم یک موقع از شوخی بنده آزده خاطر نشوید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
چون این پلتفرم تقریبا تازه به بازار آمده بردی که از این پلتفرم برای فروش گذاشته میشه احتمال مشکل داشتن را دارد
به هر حال خود دانید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks