up.........
خریدار مادر برد نیمه حرفه ای از برند اینتل یا am3+ amd
آخرین ویرایش توسط m1348 در تاریخ 01-09-12 انجام شده است
|
up.........
عزیز در این رنج مشخصات که فرمودید از 87 تومن ( 770 amd ) تا نزدیک یک میلیون ( z77 ) میتوان برد معرفی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m1348 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یکم توضیح ، میزان بودجه، کاربری و ..... بفرمائید تا بتوانیم پیشنهاد خوبی بدهیم
mehrdad_ab (01-09-12), Rezasam1 (01-09-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باسلام خدمت شما
یه مادر برد واسه بازی میخوام پرقدرت باشه
در ضمن آک نمیخوام دست دوم ولی تمیز
مشکل قیمت هم ندارم.
ممنون از کمکتون
m1348 (01-09-12), mehrdad_ab (01-09-12)
جسارتا بنده چون اینجا در خدمت دوستان هستم وظیفه دارم بعضی مسائل را توضیح دهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m1348 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تهیه سیستم گیمینگ ابتدا باید گرافیک کارت تهیه کنید دوم پردازنده انتخاب کنید و در مرحله سوم مادربرد انتخاب نمائبد
اگر مشکل بودجه ندارید از لیست بالا فقط 1155 را انتخاب کنید
مادربردهای این پلتفرم به صورت آکبند با گارانتی 2 ساله از مبلغ 100 هزار تومان شروع شده و تا حدود 1 میلیون تومان به فروش میرسد
اگر شما کاربر حرفه ای نیستید خرید هر کدام از این بردها برای شما تفاوت محسوسی ندارد
با این گستردگی قیمت بنظرم شما که مشکل قیمت ندارید از آن اخلاقی اصفهانیتون دست بردارید و یه برد آکبند بردارید که تا مدت 2 سال خیالتون راحت باشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( من خودم اصالتا اصفهانی هستم یک موقع از شوخی بنده آزده خاطر نشوید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
چون این پلتفرم تقریبا تازه به بازار آمده بردی که از این پلتفرم برای فروش گذاشته میشه احتمال مشکل داشتن را دارد
به هر حال خود دانید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m1348 (01-09-12), mehrdad_ab (01-09-12)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتمأ باید بزنی تو ذوق بچه اگه نزنی نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا ما ناشی شما میخواستی به روی خودت نیاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (01-09-12)
اختیار دارین شما سرور بنده هستید واسه چی ناراحت بشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دوست عزیز ترجیح میدم یه دست دوم درحد اک پیدا کنم
گرافیک هم یه جی تی ایکس 580 قراره تا فردا بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (02-09-12), Over_Cracker (01-09-12)
درود بر شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m1348 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز مادربرد DP67BA در حد آک دارم با تمام متعلقات
تمامی وسایل هنوز استفاده نشدن و آکبندن
گارانتیش 1 ساله بوده که هنوز حدود 2 ماه ازش مونده
اصلا کار زیادی باهاش نشده و فقط 1 ساعت واسه تست یدونه 2500k را تا 43 زدم
قیمتی که به کارتون میاد را پخ کنید یا به این شماره اس بزنید 8-2-3-1-3-6-2-7-3-9-0
بنده اصفهانم
m1348 (01-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks