دوست عزیز اکبندش تو بازار 77 هزار هست که با یک مقدار چونه زدن 75 هم میتونی بگیری
دوستان هر کس V8 داره قصد فروش داره من میخرم
الان قیمتش تو بازار چنده؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اکبندش تو بازار 77 هزار هست که با یک مقدار چونه زدن 75 هم میتونی بگیری
آخرین ویرایش توسط s2vt در تاریخ 22-07-09 انجام شده است
hamedjahanbakhsh (22-07-09)
سلام دوستان
داشتم چندتا بنچمارک نگاه میکردم که دیدم کولر ocz vendetta2 از v8 بهتر عمل کرده.می خواستم ببینم آیا این حقیقت داره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کسی نیست کمک کنه؟
کاربر شهرسختافزار
نه باباv8 خیلی خنک تر هست من با v8 سی پی یو 5200 اینتل رو رو تا 4 پایدار اور کردم و دما هم تو حالت عادی 29 الی 30 بود و در 100 درصد لود 52 الی 53 بود
hamedjahanbakhsh (22-07-09)
کاربر شهرسختافزار
حاجی من 3 روز پیش بازار رضا -دریا کامپیوتر پرسیدم گفت 93برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s2vt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وی10 هم 200 خورده ای گفت
hamedjahanbakhsh (23-07-09)
کاربر شهرسختافزار
بالا گفتن چون مثل اینکه تو با زار کم شده قیمت رفته بالا
hamedjahanbakhsh (23-07-09)
چقدر جالبه من رو هر چی دست میذارم اولا پاک سازی میشه از بازار و دوما همه میفتن دنبالشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون از GTX 260 AMP2 اینم از CM V8
دوست عزیز من چون دنبالشم خبر دارم که یونیکام در حال حاضر خریداری کرده و در گمرک ایران خوابیده
تا روز 2 شنبه هفته دیگه توزیع میشه و شما میتونی به قیمت مناسب (حداکثر 75) بخری پس بهتره صبر کنی تا یکی نو بگیری
hamedjahanbakhsh (24-07-09)
عضو VIP شهر سختافزار
جالبه که این کولر تو بازار ایران تا 200 هزار تومان هم قیمت داده میشه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته دو هفته پیش)
همیشه به همین صورته هر قطعه ای که تو بازار کم میشه فروشنده ها هم شروع میکنند به فیلم در آوردن.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks