دوست عزیز اکبندش تو بازار 77 هزار هست که با یک مقدار چونه زدن 75 هم میتونی بگیری
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اکبندش تو بازار 77 هزار هست که با یک مقدار چونه زدن 75 هم میتونی بگیری
آخرین ویرایش توسط s2vt در تاریخ 22-07-09 انجام شده است
hamedjahanbakhsh (22-07-09)
سلام دوستان
داشتم چندتا بنچمارک نگاه میکردم که دیدم کولر ocz vendetta2 از v8 بهتر عمل کرده.می خواستم ببینم آیا این حقیقت داره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کسی نیست کمک کنه؟
کاربر شهرسختافزار
نه باباv8 خیلی خنک تر هست من با v8 سی پی یو 5200 اینتل رو رو تا 4 پایدار اور کردم و دما هم تو حالت عادی 29 الی 30 بود و در 100 درصد لود 52 الی 53 بود
hamedjahanbakhsh (22-07-09)
کاربر شهرسختافزار
حاجی من 3 روز پیش بازار رضا -دریا کامپیوتر پرسیدم گفت 93برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s2vt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وی10 هم 200 خورده ای گفت
hamedjahanbakhsh (23-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بالا گفتن چون مثل اینکه تو با زار کم شده قیمت رفته بالا
hamedjahanbakhsh (23-07-09)
چقدر جالبه من رو هر چی دست میذارم اولا پاک سازی میشه از بازار و دوما همه میفتن دنبالشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون از GTX 260 AMP2 اینم از CM V8
دوست عزیز من چون دنبالشم خبر دارم که یونیکام در حال حاضر خریداری کرده و در گمرک ایران خوابیده
تا روز 2 شنبه هفته دیگه توزیع میشه و شما میتونی به قیمت مناسب (حداکثر 75) بخری پس بهتره صبر کنی تا یکی نو بگیری
hamedjahanbakhsh (24-07-09)
عضو VIP شهر سختافزار
جالبه که این کولر تو بازار ایران تا 200 هزار تومان هم قیمت داده میشه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته دو هفته پیش)
همیشه به همین صورته هر قطعه ای که تو بازار کم میشه فروشنده ها هم شروع میکنند به فیلم در آوردن.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks