سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من یه تعمیر کار خیلی خیلی خوب دارم که امکانتی که داره تو ایران کم نظیره
ولی شما جماعت آورکلاکر کار تعمیر کار نیاز ندارید، بردهاتون را تعمیر کنه . پیغمبر لازم دارین مرده زنده کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از هر 10 برد تعمیری که پیش این تعمیر کار میبرم 8-9 تاشو راحت تعمیر میکنه ولی اگر 10 تا برد آورکلاکی شما جماعت را آنجا ببرم به زور 2-3 تاش تعمیر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال اگر برد ارزشمندی برای تعمیر داشتی بفرستش بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نداره محمدعلی جان شما با قطعات دیگه رمپیچ هم ارسال کن ایشالله تو هفته دیگه می رم تهران همه مین ها رو می دم آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه وقتی آقا نیما هست کی بهتر از ایشون
آقا نیما برد dfi قابل برگشت هست مشکل 90 درصد از مدار تغذیه هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قطعات یدکی dfi دم دستم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روش ننوشته یک موقع یک مادربرد با یک ایراد ساده عیب یابی و تعمیر نمیشه
بعضی وقتها هم مین از زیر تانک رد شده درست میشه
در کل psb آسیب ظاهری و یا باطنی ندیده باشد، برد dfi چون اکثر قطعات یدکیش موجوده تعمیر میشه
من الان 4-5 مین هیولا دارم که توسط یک دوست عزیزی بدون عایق بندی زیر نیتروژن رفتن ، برد با اینکه از بیرون نشون نمیده از داخل قطع شده
از این جور بلایای آسمانی اگر سر برد آوردین قبلش اعتراف کنید تا رستگار شوید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا حقیقتا نمی دونم pcb کات کرده یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی گمان نمی کنم کات کرده باشه
یه سوال فنی نیتروژن بریزه رو برد چی می شه البته من ریختم رو ep45 یعنی یکمی در رفت ریخت رو برد روشن هم بود تازه ولی مشکلی هم پیش نیومد سریع پرید
اصلا نیتروژن مایع رسانا حساب می شه یا نه ؟
morteza.p (07-09-12)
والا این سئوالها را از اون رفیقهای نابابت بکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من اصلا از این نیتروژن بازی سر در نمی آورد چون موقع تست نیستم ( که اگر باشم عمرا نگذارم این بلاها را سر قطعات بیارید )
وقتی کار از کار گذشت و برد به رحمت الهی پیوست تازه به دست من میرسه تا ببینم چکار میشه براش انجام داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان شما الان بدون این که خودتون توجه کرده باشین یک پیابر هستین برای ما ، عزیز دلم این لامسب مسل تریاکه هر چی بیشتر باهاش ور می ری بیشتر حال میده بدبخت می کنه ادم رو ولی وقتی از یک اورکلاکر می پرسن پرا اینکارو می کنی توش می مونه چی بگه!
من خودم توی کار تعمیر هستم ولی این برد های که زیر اورکلاک جان به جان افرین تسلیم می کنند انگار که از ازل نبوده LOL
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
با سلام خدمت آقا امیر علی گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حاجی میشه یک عکس از برد برام بفرستی
از همون جایی که جایی که مشکل داره
با تشکر
من و امیر حسین با هم هستیم
morteza.p (08-09-12), SiamkoGames (08-09-12)
با سلام ما هم عضو شدیم سایت باحالی دارین حرفه ای حرفه ای ممنون از معرفی بچه ها...
mehrdad_ab (08-09-12), nima_hl (09-09-12)
|
سلام داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبی مهدی جان والا مشکل ضاهری نداره همینطور که قبلا هم گفتم یک هفته اونم فقط تست زدم که به ملکوت پیوست!
این هم تصویر
http://jagvar.persiangig.com/internet/CIMG00164.jpg
سلام عزیز جان شما هم خوش اومدین به فروم خودتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SiamkoGames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 09-09-12 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
mehrdad_ab (09-09-12)
آقا محمد علی میشه یک لینک دیگه بدین
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks