نه بابا ااااااااااااااااااااا
حدی میکیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
داش نیما شما هم بعله ؟
عزیز جان پک ۲ گیگ یعنی ۲ تا ۱ گیگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه بابا ااااااااااااااااااااا
حدی میکیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
داش نیما شما هم بعله ؟
|
|
منظورتون رو متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من زوری ندارم بابا میگم خواستم کمکش کنم دیدی که فقط لینک گذاشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (02-03-10)
نیما جان بیخیاله Core i5 .
نمیتونم زیاد هزینه کنم . همون رم 1333 با مارکهای مورد نظرم و یه مادربورد با ساپورت DDR3 که بد قلق نباشه و اذیت نکنه .
راستی شما توی رضا هستی یا ایران ؟
سریع یه آمار بده و بفرست برام این 2 قلم رو .
در مورد کارکرده هم بگم که خیلی ها میان و رمی که مثلا 150 خریدند رو میدن 120 . این تفاوتی نداره ؟
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
در موقع خرید اگر قصد خرید TEAM رو دارید حتما به شرط سازگاری بگیرید من تا به حال چند مورد عدم سازگاری دیدم . یکی از بهترین رمها برای بردهای گیگابایت GSKILL هست . این رو با کمی تحقیق از دوستان متوجه میشید .
کسی رم نداره ؟
الان قیمت رمی که من میخوام چنده ؟
1333 ها .
رم هیچ فرقی نمیکنه فقط 1333 با 1.5 ولت بگیر هیت سینک هم نداشت مهم نیست
هرکدوم ارزون تر بود بگیر
Labyrinth (03-03-10)
|
|
خریدم عزیزان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . چرا گیگا؟؟چون گارانتیش خوبه!!!دوست عزیز اگه میتونی فقط asus تهیه کن. اگه نتونستی msiونهایتاً اگه نشد elitegroup
گیگا بدرد نمیخوره.
رم 4 گیگ 1600 کروسایر دامیناتور قابل اور تا 1800
البته اور نشده تو سایتش متوجه این موضوع شدم. قیمت 130
موفق باشید. عکس از رم هم برات قرار میدم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks