سلام
یه رم خوب کارکرده 4 گیگ DDR3 باس 1600 به بالا میخوام .
و همچنین راهنمایی کنید که مادربورد GIGABYTE - EP45T-UD3LR خوبه ؟
قیمت هم بدید از این و آیا کارکرده کسی داره از این مدل ؟
سلام
یه رم خوب کارکرده 4 گیگ DDR3 باس 1600 به بالا میخوام .
و همچنین راهنمایی کنید که مادربورد GIGABYTE - EP45T-UD3LR خوبه ؟
قیمت هم بدید از این و آیا کارکرده کسی داره از این مدل ؟
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
|
این برد فقط با cl8 کار میکنه خیلی بد قلق هست تو ساپورت رم
خوب شما یه مدل معرفی کنید که تا 2000 ساپورت کنه .
من فقط به این دلیل انتخاب کردم وگرنه که یه مدل هم بود که تا 1600 ساپورت میکرد و قابلیت USB3 رو داشت . قیمتشم 20 تومن ارزونتر بود .
یه مادربورد گیگا معرفی کنید با شرایط من .
شما این مین و رم رو برای آورکلاک ( رکورد زدن ) میخواهید یا برای استفاده معمولی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد آورکلاک دارید که تنها پارامتر رم نمیتونه پارامتر اصلی برای انتخاب مادربرد باشه
لطفا اگر قصد آورکلاک دارید کلیه قطعاتتون رو بگید تا دوستان وارد بهترین مادربرد رو بهتون پیشنهاد بدن
ولی اگر میخواهید از سیستم برای استفاده روزمره و گیم استفاده کنید ، هزینه کردن در این سطح برای سوکت 775 رو توصیه نمیکنم
از طرف دیگه سرعت رم از 1333 به بالا تقریبا در هیچ کاری ( بازی ، طراحی ، اینترنت و ...... ) محسوس نیست و دارید پول بیهوده پرداخت میکنید
لطفا پردازنده ، کاربوردتون از سیستم و بودجه در نظرتون رو بفرمائید شاید پیشنهادات بهتری براتون مطرح بشه
softkadeh (01-03-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . چرا گیگا؟؟چون گارانتیش خوبه!!!دوست عزیز اگه میتونی فقط asus تهیه کن. اگه نتونستی msiونهایتاً اگه نشد elitegroup
گیگا بدرد نمیخوره.
رم 4 گیگ 1600 کروسایر دامیناتور قابل اور تا 1800
البته اور نشده تو سایتش متوجه این موضوع شدم. قیمت 130
موفق باشید. عکس از رم هم برات قرار میدم.
دوست عزیز خواهش میکنم قبل از پاسخ دادن به یک موضوع به تاریخ پست توجه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تاپیک مربوط به 3-4 ماه پیش هستش و حتما تا این زمان قطعات خریداری شده
|
|
gskill بگیر با بردهای گیگابایت هم بدون مشکل کار میکنه .
این مدل رو بگیر
f3-12800cl9d-4gbnq
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main Board intel
System Desktop
System Type DDR3
M/B Chipset
Intel P55
Intel X48
Intel X38
Intel P4x Series
AMD 790 Series
AMD 785 Series
CAS Latency 9-9-9-24-2N
Capacity
2GB (1GB x2) /
2GB (2GB x1) /
4GB (2GB x2) /
8GB (2GB x4)
Speed DDR3-1600 (PC3 12800)
Test Voltage 1.5 Volts
PCB
Registered/Unbuffered Unbuffered
Error Checking Non-ECC
Type 240-pin DIMM
Warranty Lifetime
سلام
مقصود استفاده عادی و بدون اور هست ( که اگه به سرم بزنه میکنم ) پس ریسک نمیکنم که برای اور نخوام .
CPU هم Q6600 هست و دلیل من برای خرید مادربورد جدید استفاده از رمهای DDR3 هست وگرنه مین خودم رو نمیفروختم .
اگه 1600 فرقی با 1333 نداره پس همون 1333 بگیرم بهتره . فوقش اور میکنم تا 1600 که رمهای مورد نظر من به احتمال زیاد تا 1600 بشن .
بودجه 110 برای رم کارکرده و 150 برای مادربورد .
و اینکه مارک رم برام مهمه و میخوام از مارکهای زیر باشه چون به مارکهای دیگه اعتقاد ندارم .
به ترتیب :
Crucial Tracer
OCZ Reaper
Patriot Viper
Team Xtreme
مادربورد هم فقط گیگا میخوام با توجه به تجربه ام .
با تشکر فقط عجله دارم نهایتأ 1 روز دیگه .
به دلیل اینکه رم تقریبا اصطحلاکی نداره قیمت کار کرده اون بخصوص ddr3 با نو آنچنان تفاوتی که بخوای روش حساب کنی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمان نمیکنم کسی این رمها رو برای فروش بگذاره چون خیلی وقت نیست به بازار اومده و دلیلی برای فروش وجود نداره
به هر حال شما باید برای خرید رم در بازار بگردید احتمالا از این برندها گیرتون میاد
اما در خصوص مادربرد ، پیشنهاد میدم پردازنده رو هم بفروشید و یه 1156 تهیه کنید
یه مادربرد GA-H55M-S2H حدود 135 تومن قیمت داره که رم ddr3 را در حالت oc تا 2200 ساپورت میکنه
پردازنده هم میتونید یه i3 530 بردارید که هم تکنولوژی جدیدی داره و هم آورکلاک بهتری نسبت به پردازنده فعلیتون داره
kakihot (02-03-10)
آخه پول فقط برای این دو قطعه دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1156 ؟
چقدر باید بذارم رو CPU ؟
اگه زیاد باشه نمیتونم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks